Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mazda CX-30: Φρεσκαρισμένο ήρθε στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda CX-30: Φρεσκαρισμένο ήρθε στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 6487 αναγνώστες - 18/3/2022

Στη χώρα μας ήρθε το φρεσκαρισμένο Mazda CX-30, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Άνεση και συνδεσιμότητα

Στην Ελλάδα κατέφτασε το φρεσκαρισμένο Mazda CX-30, όπου για τη χρονιά 2022 περιλαμβάνει βελτιώσεις σε τομείς όπως η ποιότητα του ήχου του βενζινοκινητήρα e-Skyactiv X, νέες δυνατότητες δικτύωσης του αυτοκινήτου, νέο εξωτερικό χρώμα Platinum Quartz, καθώς και μία ειδική έκδοση με την ονομασία Homura. Χώρια των παραπάνω βελτιώσεων, το CX-30 του 2022 θα προσφέρει ένα αρκετά βελτιωμένο επίπεδο άνεσης στην οδήγηση.

Βελτιώσεις και στον κινητήρα βενζίνης e-Skyactiv X

Η τεχνολογία SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) του κινητήρα e-Skyactiv X, συνδυάζει τους βενζινοκινητήρες με τους diesel, εκμεταλλευόμενος την ανάφλεξη του μπουζί ενός κινητήρα βενζίνης, με την ανάφλεξη λόγω συμπίεσης (αυτανάφλεξη) ενός diesel. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μεγιστοποιούνται τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων καυσίμου αλλά και της ανάφλεξης, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται το κορυφαίο επίπεδο οικονομίας και αποδοτικότητας, με την Mazda να δηλώνει πως ο κινητήρας εκπέμπει λιγότερο CO2 σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων.

Νέα χαρακτηριστικά ευκολίας στην εφαρμογή My Mazda

Πέρα των ανωτέρω σε ότι αφορά την εμφάνιση, στις επιλογές του εξωτερικού χρωματισμού έχει προστεθεί και το νέο χρώμα Platinum Quartz. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, το CX-30 ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά δικτύωσης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Τα νέα και πρακτικά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής My Mazda και περιλαμβάνουν το εξ αποστάσεως κλείδωμα των θυρών, αποστολή της διαδρομής στο αυτοκίνητο (send route to car), εύρεση θέσης του αυτοκινήτου (vehicle finder)και κατάσταση αυτοκινήτου(vehicle status). Επιπρόσθετα, συναντάμε διάφορα συστήματα που πληροφορούν και εφησυχάζουν τον κάτοχο, όπως οι εξ αποστάσεως προειδοποιήσεις ασφαλείας (remote security alert), η ενημέρωση για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου (vehicle health report), οι επιλογές κλήσης οδικής βοήθειας και το eCall.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε