Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Με 362 άλογα το νέο Ford Ranger!

24/2/2021

Η νέα γενιά του Ford Ranger θα προσφέρεται και σε Plug-in υβριδική έκδοση, η οποία θα έχει ιπποδύναμη 362PS και εξωφρενική ροπή 680Nm. Χάρη στο πρωτότυπο μοντέλο που δοκιμάζεται, μπορούμε να δούμε πώς θα είναι εμφανισιακά το νέο pickup.

Η Ford ανακοίνωσε το πλάνο εξηλεκτρισμού όλης της γκάμας της, κάτι που σημαίνει πως τα επερχόμενα μοντέλα της θα είναι υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά. Έτσι, η επόμενη γενιά του Ranger θα είναι υβριδική. Σύμφωνα με νέα αναφορά, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως το δημοφιλές pickup θα διαθέτει plug-in υβριδική έκδοση.

Το σύστημα που θα έχει το όχημα, θα είναι εντελώς νέο, και θα χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε Ford μοντέλο παραγωγής. Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό μοτέρ, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ένας turbo βενζινοκινητήρας 2,3 λίτρων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ιπποδύναμη 362PS και ροπή 680Nm. Αυτό σημαίνει πως το νέο Ford Ranger PHEV θα είναι κατά πολύ ισχυρότερο από το τρέχον Ranger Raptor των 213 ίππων.



Όσον αφορά την ομώνυμη, Raptor έκδοση του επερχόμενου Ranger, αυτή ενδέχεται να χρησιμοποιεί τον turbo V6 Ecoboost  κινητήρα 2700 κυβικών του Ford Bronco, ο οποίος αποδίδει 310 άλογα και 540Nm ροπής.

Παράλληλα με αυτές τις πληροφορίες, έχουμε εικόνες από το πρωτότυπο του νέου μοντέλου, το οποίο δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο, έχοντας σκληροτράχηλα εκτός δρόμου ελαστικά. Πίσω από τα καλύμματα, μπορούμε να παρατηρήσουμε τα μεγάλα γράμματα Ford που βρίσκονται στην εμπρόσθια γρίλια. Αυτό, σε συνδυασμό με την διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος, η οποία δείχνει πως είναι προσωρινή, μας κάνει να πιστεύουμε πως το εν λόγω μοντέλο είναι η Raptor έκδοση του νέου Ranger.



To pick-up φαίνεται πως διαθέτει πιο τετραγωνισμένη εμφάνιση, η οποία πηγάζει από τις αμερικάνικες καταβολές του, θυμίζοντας το μεγαλύτερο F-150. Αυτό δείχνει και ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων εμπρός, με τα φώτα ημέρας, σχήματος «Γ», που βρίσκονται στην επάνω και εξωτερική πλευρά των φαναριών.

Από τη στιγμή που τα πρωτότυπα έκαναν πρόσφατα την πρώτη τους εμφάνιση τους στο δρόμο, θεωρούμε πως η παρουσίαση του μοντέλου δεν θα γίνει άμεσα. Το νέο Ford Ranger αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη χρονιά.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις