Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με δύο πακέτα εξοπλισμού και νέο χρώμα η γκάμα της Abarth
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δύο πακέτα εξοπλισμού και νέο χρώμα η γκάμα της Abarth

4/11/2022

Η Abarth αναβάθμισε την γκάμα της για το 2023, προσφέροντας για τα 595 και 695 δύο εξοπλιστικά πακέτα και για πρώτη φορά το νέο χρώμα, Orange Racing.

Πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione

Τη νέα της γκάμα για το Abarth 595 των 165 ίππων και για το Abarth 695 των 180 ίππων, ανακοίνωσε η ιταλική μάρκα. Τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα με τα δύο πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione, με το πρώτο να δίνει έμφαση στο στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό και το δεύτερο στην σπορ οδήγηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ζάντες 17 ιντσών και ανανεωμένο στιλ

Το πακέτο Tursimo χαρακτηρίζεται από τα τύπου μπάκετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τους σπορ τροχούς των 17 ιντσών. Από την μεριά του το πακέτο Competizione εξασφαλίζει στοιχεία όπως τα Carbon καθίσματα της Sabelt και οι ζάντες των 17 ινστών από πολύ ελαφρύ κράμα αλουμινίου. 

Νέο πορτοκαλί χρώμα από την ιστορία της μάρκας

Η Abarth εισάγει και ένα νέο χρώμα, το πορτοκαλί «Orange Racing». Σύμφωνα με τη φίρμα πρόκειται για μια σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος που πρωταγωνιστούν και στο σήμα της. Η απόχρωση είναι εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα το Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε