Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes B-Class: Παρουσιάστηκε φρεσκαρισμένη
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes B-Class: Παρουσιάστηκε φρεσκαρισμένη

5/10/2022

Η Mercedes B-Class παρουσιάστηκε ανανεωμένη στο ευρύ κοινό, με αισθητικές αλλαγές εξωτερικά, ευέλικτο εσωτερικό και εξοπλισμένη με σύγχρονες τεχνολογίες, που κάνουν το γερμανικό Sports Tourer ικανό να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο και ανάγκη της καθημερινότητας.

Μικρές αλλαγές εξωτερικά και στάνταρ LED φώτα πίσω

Μπορεί η Mercedes A-Class να ανανεώθηκε, αλλά η γερμανική εταιρεία δε σταμάτησε εκεί, με την B-Class να ακολουθεί τα χνάρια της μικρότερης αδερφής. Η εμφάνιση του μοντέλου δέχθηκε μικρές αλλαγές σε προφυλακτήρα και μάσκα, που στο σύνολό τους προσδίδουν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Σε αυτό συμβάλλουν με τη σειρά τους, τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED σε εμπρός και πίσω μέρος. Όπως και στην A-Class, τέσσερα νέα σχέδια τροχών δίνουν το παρόν και εδώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός σετ με 19άρες ζάντες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πλήθος αναβαθμίσεων στην καμπίνα

Αλλαγές δέχθηκε και το εσωτερικό, με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών να «κάθεται» πίσω από το τιμόνι, ενώ μία οθόνη αφής μεγέθους 10,25 ιντσών βρίσκεται στο στάνταρ εξοπλισμό, υπεύθυνη για τη διαχείριση του συστήματος infotainment. Το τιμόνι είναι ανανεωμένο με μία επίπεδη βάση στο κάτω μέρος, καθώς ο περιστροφικός επιλογές λείπει από την κεντρική κονσόλα. Το τελευταίο, ενημερωμένο σύστημα MBUX ενσωματώνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ένα βελτιστοποιημένο φωνητικό έλεγχο του βοηθού «Hey Mercedes». Η οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί χάρη σε τρία επανασχεδιασμένα στυλ οθόνης, τα Classic, Sport και Discreet. Εκτός των άλλων, στη καμπίνα χρησιμοποιούνται διάφορα ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών καθισμάτων. Συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού έχουν λάβει κι αυτά αναβαθμίσεις.
 

Ήπια υβριδικοί όλοι οι κινητήρες βενζίνης

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις συνδυάζονται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V που αυξάνει την συνολική ιπποδύναμη κατά 14 ίππους. Το μοντέλο θα προσφέρεται σε εκδόσεις B 250 e, B 180, B 200, B 220 4Matic, B 250 4Matic, B 180 d, B 200 d και B 220 d.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε