Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εντυπωσιάζει το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιάζει το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV

Διαβάστηκε από 5478 αναγνώστες - 17/8/2022

H Mercedes μας δείχνει πώς θα είναι η καμπίνα της επερχόμενης EQE SUV. Η τεράστια οθόνη, από άκρη σε άκρη του ταμπλό, μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ τα υλικά «παντρεύουν» το κλασσικό με το μοντέρνο. Τον Οκτώβριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Επίσημες εικόνες από το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV

Η Mercedes EQE SUV είναι το επόμενο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας των Mercedes EQ, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο. Έχοντας σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον μας ζωντανό, η γερμανική εταιρεία με σήμα το Αστέρι δημοσίευσε επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου SUV.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έντονο το ψηφιακό στοιχείο στην Mercedes EQE SUV

Η καμπίνα της Mercedes EQE SUV είναι αντίστοιχη με αυτή της sedan EQE, η οποία διαθέτει στοιχεία παρμένα από την ναυαρχίδα της γκάμας, την EQS. Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει προαιρετικά την εντυπωσιακή MBUX Hyperscreen, η οποία αποτελείται από τρεις μεγάλες οθόνες που βρίσκονται κάτω από ένα ενιαίο γυάλινο πλαίσιο, και ουσιαστικά δημιουργούν μία τεράστια οθόνη που καταλαμβάνει όλο το πλάτος του ταμπλό και προεκτείνεται στην κεντρική κονσόλα.

Εκατέρωθεν αυτής συναντούμε τους αεραγωγούς του κλιματισμού, οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από την αεροπλοΐα και θυμίζουν τουρμπίνες αεροπλάνων, ένα γνώριμο στοιχείο σε όλες τις τρέχουσες Mercedes.
Τη νύχτα, ο εσωτερικός κρυφός φωτισμός σε ταμπλό, πόρτες, καθίσματα και κεντρική κονσόλα μαγνητίζουν τα βλέμματα και ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας.
 

Δέρμα και 5 διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί για το σαλόνι της Mercedes EQE SUV

Οι ιδιοκτήτες της Mercedes EQE SUV θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 5 διαφορετικών συνδυασμών χρωμάτων για τις επενδύσεις στην καμπίνα, όπως μεταξύ άλλων καφέ balao δέρμα με nava grey δέρμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται «παντρεύουν» το κλασσικό με το μοντέρνο.

Στον τομέα των χώρων, η Mercedes αναφέρει πως η EQE SUV θα διαθέτει κορυφαία για την κατηγορία της ευρυχωρία για τα κεφάλια και τα πόδια των επιβατών, απόρροια της πλατφόρμας στην οποία βασίζεται το αυτοκίνητο, η οποία έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε