Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes EQS SUV: Μία πρώτη γεύση!

Mercedes EQS SUV: Μία πρώτη γεύση!

5/4/2022

Την πρώτη εικόνα από την εξωτερική εμφάνιση του νέου ηλεκτρικού SUV έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου.

Και λιμουζίνα και SUV γίνεται;

Μια νέα εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση του νέου EQS SUV αποκάλυψε η Mercedes, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου. To νέο μοντέλο όπως γίνεται κατανοητό, είναι η SUV έκδοση της λιμουζίνας EQS, αν και αναμένεται να υιοθετήσει παρόμοια σχεδίαση, θα είναι πιο ευρύχωρο και άνετο και θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Οθόνη MBUX Hyperscreen 56 ιντσών!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε δει τις αποκαλυπτικές εικόνες από το εσωτερικό της EQS SUV, με το ταμπλό να θυμίζει αρκετά αυτό που συναντήσαμε στο εμβληματικό ηλεκτρικό σεντάν EQS αλλά και στην επίσης ηλεκτρική EQE. Το MBUX Hyperscreen που κυριαρχεί κατά μήκος του ταμπλό, δεν γίνεται να μην τραβήξει τα βλέμματα, κάτι που ισχύει και με τα σεντάν EQE και EQS
 

Χλιδάτη άνεση στο εσωτερικό

Η δεύτερη σειρά καθισμάτων ρυθμίζεται ηλεκτρικά και το ύψος της προαιρετικής τρίτης σειράς καθισμάτων την καθιστά πιο άνετη από αυτή που βρίσκεται στην «θερμική» GLE, όπως δηλώνει η ίδια η εταιρεία. Ακόμη, η καμπίνα ανεβάζει αρκετά τον πήχη του premium διακόσμου με ένα υβριδικό υλικό κατασκευασμένο από ξύλο μανόλιας και ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ τον ήχο αναλαμβάνει το ηχοσύστημα Dolby Atmos.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε