Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes EQS SUV: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από το εσωτερικό
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes EQS SUV: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από το εσωτερικό

16/3/2022

Νέες εικόνες δημοσιεύθηκαν που αποκαλύπτουν το εσωτερικό της επερχόμενης Mercedes EQS SUV αλλά και φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης των πρωτότυπων, δίνοντας μερικές πληροφορίες για τις τεχνολογίες του μοντέλου!

Η Mercedes αποκαλύπτει το εσωτερικό του SUV EQS

Το επερχόμενο πολυτελές SUV EQS της Mercedes φαίνεται ότι θα γίνει το νέο επίκεντρο της προσοχής των Γερμανών. Για το λόγο αυτό, η φίρμα με το «αστέρι» έδωσε στο κοινό μία καλή «γεύση» του νέου SUV, δημοσιεύοντας αποκαλυπτικές εικόνες του εσωτερικού καθώς και φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου σε εξαντλητικές συνθήκες ζέστης και κρύου.

MBUX Hyperscreen & τρίτη σειρά καθισμάτων

Να θυμίσουμε πως, το EQS SUV είναι η τρίτη ηλεκτρική Mercedes που βασίζεται στη νέα αποκλειστική αρχιτεκτονική της εταιρείας για ηλεκτρικά. Οι εικόνες από το εσωτερικό αποκαλύπτουν το ταμπλό που είναι σχεδόν παρόμοιο με αυτό που έχουμε ήδη δει στην εμβληματική ηλεκτρική EQS (σεντάν) και στην επίσης ηλεκτρική EQE. Όπως ισχύει και σε αυτά τα μοντέλα, το MBUX Hyperscreen που καλύπτει όλο το ταμπλό κυριαρχεί στη καμπίνα και τραβάει τα βλέμματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα υπάρχει και δυνατότητα εγκατάστασης τρίτης σειράς καθισμάτων.

Οθόνη 56 ιντσών!

Κάπου εδώ να αναφέρουμε  πως το MBUX Hyperscreen αποτελείται από τρεις οθόνες που συνδυάζουν ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη αφής και μια τρίτη οθόνη 12,3 ιντσών στον συνοδηγό, που στο σύνολό τους δημιουργούν μία ενιαία οθόνη 56 ιντσών. Ο συνοδηγός έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την οθόνη του για να παρακολουθήσει μια ταινία ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται. Στην περίπτωση όμως που ο οδηγός προσπαθήσει να δει και αυτός την συγκεκριμένη οθόνη, τότε μία κάμερα ανιχνεύει το πρόσωπό του και συγχρόνως μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης για να αποτρέψει το βλέμμα του. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε