Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Mercedes S-Class 2020: Η Γαλήνη της Υψηλής ταχύτητας

Διαβάστηκε από 6585 αναγνώστες - 27/5/2020

Λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό της αναμονής μας, για τη νέα Mercedes S Class, o CEO της Daimler μιλάει ανοιχτά για το νέο μοντέλο της Γερμανικής βιομηχανίας, ενθουσιασμένος με τις παροχές και τον χαρακτήρα της.

Το «Meet Mercedes Digital» είναι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνιών που χρησιμοποιεί η Γερμανική βιομηχανία, για να μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά προϊόντα της. Σε μία από τις εκπομπές της πλατφόρμας, ο CEO της Daimler, Ola Källenius μίλησε για την επερχόμενη Mercedes S-Class.



Το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει ένα πιο μοντέρνο πρόσωπο προσαρμόζοντας το σχεδιασμό των προβολέων από τη CLS και την ανανεωμένη E-Class. Η premium αισθητική θα κυριαρχήσει και πάλι σε όλα τα επίπεδα, ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός της S-Class δεν θα έχει προηγούμενο... 
Ο Ola Källenius δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά για τη νέα Mercedes S-Class, ανέφερε όμως, πως έχει οδηγήσει ένα μοντέλο προ-παραγωγής και εντυπωσιάστηκε από το πόσο γαλήνια ταξίδευε παρά το γεγονός πως κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στην Autobahn. Η νέα Mercedes S-Class θα παρουσιαστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις