Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mini Aceman: Εθεάθη το ηλεκτρικό crossover

Mini Aceman: Εθεάθη το ηλεκτρικό crossover

4/10/2022

Για πρώτη φορά, ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το Mini Aceman, τη μικρή ηλεκτρική πεντάθυρη εκδοχή του Countryman.

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό Mini Aceman

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, η Mini αποκάλυψε το ιδιαίτερο πρωτότυπο Aceman, δείχνοντάς μας μία εικόνα από το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας. Τώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του ηλεκτρικού crossover που πραγματοποιούσε τις δοκιμές του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μικρότερες διαστάσεις από το Countryman

Από τις φωτογραφίες  του Mini Aceman και παρά το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει σχεδόν όλο το αμάξωμα, καταλαβαίνουμε πως το νέο ηλεκτρικό crossover θα διατηρήσει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο μοντέλο που είχε παρουσιαστεί προηγουμένως, αν και με την πρώτη ματιά βέβαια, θυμίζει το μεγαλύτερο αδερφάκι του Countryman. Μπροστά, συναντάμε τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς προβολείς, ενώ οι κυρτές γωνίες και οι καμπύλες ταιριάζουν τέλεια με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Οι φωτογράφοι έπιασαν στα πράσα δύο δοκιμαστικά οχήματα, με διαφορετικά σχέδια τροχών αλλά αμφότερα, δεν έχουν καμία απόληξη εξάτμισης στο πίσω μέρος μαρτυρώντας την ηλεκτρική τους φύση. 
 

Με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Charismatic Simplicity

Το πρωτότυπο Aceman της Μini ήταν το πρώτο μοντέλο με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Charismatic Simplicity της εταιρείας, η οποία εστιάζει στον μινιμαλισμό και τη βιωσιμότητα. Το concept που γνωρίσαμε εν μέσο καλοκαιριού, είχε μήκος 4,05 μέτρα και πλάτος 1,99 μέτρα, καθιστώντας το ελαφρώς μικρότερο από το σημερινό Countryman που έχει αντίστοιχα 4,31 μέτρα μήκος και 2 μέτρα πλάτος.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε