Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mitsubishi Airtrek:Το νέο ηλεκτρικό με 520 χλμ. αυτονομία
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mitsubishi Airtrek:Το νέο ηλεκτρικό με 520 χλμ. αυτονομία

Διαβάστηκε από 7069 αναγνώστες - 22/11/2021

Πρεμιέρα έκανε το νέο Mitsubishi Airtrek το οποίο προτίθεται στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας ως το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο αφορά την αγορά της Κίνας!

Η Mitsubishi έκανε την προεπισκόπηση του Airtrek ως ομώνυμο concept τον Απρίλιο στο Auto Shanghai και τώρα αποκαλύπτει την έκδοση παραγωγής στο Auto Guangzhou. Το νέο ηλεκτρικό SUV, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα διατεθεί στην αγορά της Κίνας και θα κατασκευαστεί από την τοπική κοινοπραξία Guangzhou Automobile Group (GAC) και την Mitsubishi Motors.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Επιβλητική σχεδίαση

Εξωτερικά το Airtrek χαρακτηρίζεται από τους διαιρούμενους προβολείς με τα φώτα ημέρας LED τοποθετημένα στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα, ενώ το κύριο σύμπλεγμα προβολέων είναι τοποθετημένο από κάτω, θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο τον αριθμό «7». Οι εκκεντρικοί προβολείς πλαισιώνουν μια κλειστή μάσκα, στην οποία, ακριβώς κάτω από το λογότυπο  της εταιρεία εδράζει η κάμερα, ενώ υπάρχει ένας μεγάλος αισθητήρας ραντάρ εγκατεστημένος χαμηλότερα στον προφυλακτήρα, αμφότερα για τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού. Το πλευρικό προφίλ αποκαλύπτει μια δίχρωμη εμφάνιση για τις ζάντες αλουμινίου που συμπληρώνουν το κύριο λευκό χρώμα του αμαξώματος με μαύρη οροφή. Είναι ενδιαφέρον ότι το Mitsubishi Airtrek έχει λάβει «κρυφές» χειρολαβές στις πόρτες, ενώ διαθέτει και ηλιοροφή, προφανώς ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού. Το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από τριγωνικά φωτιστικά σώματα και μία μικρή αεροτομή ψηλά στην πόρτα του χώρου αποσκευών.


520 χλμ. αυτονομία και 184 ίππους 

Μιλώντας για τις διαστάσεις να πούμε πως το Airtrek έχει μήκος 4.630 χιλιοστά, πλάτος 1.920 χιλιοστά και ύψος 1.728 χιλιοστά, με μεταξόνιο που εκτείνεται στα 2.830 χιλιοστά. Το βάρος του είναι 1.900 κιλά. Τέλος αναφορικά με το σύστημα κίνησης, εξοπλίζεται από μπαταρία 69,9 kWh που προσφέρει αυτονομία 520 χιλιομέτρων. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ισχύ 184 ίππων, πληροφορία η οποία δεν αναφέρεται στο επίσημο Δελτίο Τύπου της εταιρείας.  
 

Απλό αλλά hi-tech εσωτερικό

Το εσωτερικό είναι αρκετά απλό με την έννοια ότι τα περισσότερα χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί στη μεγάλη οθόνη αφής. Έχει επίσης τοποθετηθεί ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων που διαθέτει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας για το σύστημα πλοήγησης.

Στιβαρή και επιβλητική σχεδίαση εξωτερικά!
Απλό, αλλά hi-tech εσωτερικό με μεγάλες οθόνες.
520 χλμ. αυτονομία και 184 ίππους.
Αρχικά θα εμφανιστεί στην αγορά της Κίνας.
Θα ήθελες να το δεις και στη χώρα μας;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε