Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η σπέσιαλ έκδοση για την Σειρά 7 δια χειρός BMW Individual λέγεται Black Ice και φτιάχτηκε αποκλειστικά στην αγορά της Ρωσίας.

Το εξωτερικό είναι βαμμένο με τη μεταλλική απόχρωση Frosty Black. Το παρόν δίνει το αεροδυναμικό πακέτο M Sport, αλλά και οι μαύρες λεπτομέρειες του αμαξώματος, ενώ ξεχωριστοί είναι και οι σφυρήλατοι τροχοί των 20 ιντσών.

Η BMW Σειρά 7 Black Ice θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία αργότερα αυτό το μήνα στους εμπόρους του δικτύου της BMW Russia, σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.

Μαύρες δερμάτινες Nappa επενδύσεις, διάκοσμος BMW Individual με φινίρισμα μαύρη λάκα Black Piano, γκρι ουρανός επενδυμένος με Anthracite Alcantara και λογότυπο «Black Ice» στο ταμπλό μπροστά από το συνοδηγό.

Από τη Ρωσία με αγάπη: BMW Σειρά 7 Black Ice

19/10/2017

Η BMW Individual φτιάχνει για τους πλούσιους Ρώσους φίλους της, μια ακόμα πιο ξεχωριστή έκδοση της ναυαρχίδας της βαυαρικής φίρμας. Ας γνωρίσουμε την BMW Σειρά 7 Black Ice που ποντάρει όλα τα λεφτά στο «μαύρο»…

Λες και η BMW Σειρά 7 δεν είναι αρκετά πολυτελής, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμα πιο ιδιαίτερη έκδοση της ναυαρχίδας της, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ρωσίας. Λόγος γίνεται για την Σειρά 7 της BMW Individual, την Edition Black Ice που ξεχωρίζει από τις κανονικές «επτάρες» χάρη σε μία σειρά από ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
 
Αρχίζοντας από το εξωτερικό, αυτό είναι βαμμένο με τη μεταλλική απόχρωση Frosty Black. Η πρώτη στρώση της βαφής καλύπτεται από ένα σπέσιαλ ματ βερνίκι, που χαρίζει στο αυτοκίνητο μια μοναδική λάμψη. Το παρόν δίνει το αεροδυναμικό πακέτο M Sport, αλλά και οι μαύρες λεπτομέρειες του αμαξώματος, ενώ ξεχωριστοί είναι και οι σφυρήλατοι τροχοί των 20 ιντσών.
   
Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται στοιχεία όπως τα laser φώτα, το τηλεχειριζόμενο παρκάρισμα, το σύστημα όρασης 360 μοιρών, αλλά και το πακέτο Executive Drive Pro.
 
Στο εσωτερικό, το μαύρο του πράγματος συνεχίζεται αμείωτα. Εντύπωση κάνουν οι μαύρες δερμάτινες Nappa επενδύσεις, ο διάκοσμος BMW Individual με φινίρισμα μαύρη λάκα Black Piano, ο γκρι ουρανός επενδυμένος με Anthracite Alcantara, αλλά και το λογότυπο «Black Ice» στο ταμπλό μπροστά από το συνοδηγό. Η BMW Σειρά 7 Black Ice θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία αργότερα αυτό το μήνα στους εμπόρους του δικτύου της BMW Russia, σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις