Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Lamborghini Ηuracan Evo Spyder παρουσιάστηκε σε νέο χρώμα Verde Selvans με καινούριες 20άρες Aesir ζάντες.

Η τιμή της στην Ευρώπη προ φόρων υπολογίζεται στις 202.437 ευρώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: H νέα Lamborghini Huracan Evo Spyder

1/3/2019

Σε παρουσίαση της Lamborghini Huracan Evo σε Spyder έκδοση, προχώρησε η ιταλική φίρμα ώστε να αποτελέσει το δεύτερο μοντέλο στην V10 Evo γκάμα του μοντέλου, δίπλα στην coupe.

Ξεκινώντας από το κινητήριο σύνολο, η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων με απόδοση που φτάνει τα 640 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και τα 600 Νm ροπής 6.500 σ.α.λ., πράγμα που δίνει την δυνατότητα στο supercar να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα (0,2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα την coupe) και με την μέγιστη τελική ταχύτητα να υπολογίζεται στα 325 χλμ./ώρα.

Το μοντέλο είναι ουσιαστικά ίδιο σχεδιαστικά με την coupe αν εξαιρέσουμε την μαλακή οροφή που μπορεί να ανοίξει μέσα σε 17 δευτερόλεπτα, αρκεί το αυτοκίνητο να κινείται μέχρι 50 χιλιόμετρα. Οι μηχανικοί βελτίωσαν την αεροδυναμική απόδοση της Huracan Spyder έως και πέντε φορές σε σχέση με το πρώτης γενιάς μοντέλο, αυξάνοντας μεταξύ άλλων την κάθετη δύναμη που παράγεται, υιοθετώντας τετραδιεύθυνση, σύστημα torque vectoring για καλύτερη πρόσφυση στις στροφές, αναβαθμισμένη ανάρτηση και εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης που μπορεί να στείλει όλη την ισχύ σε έναν μόνο τροχό.
 

H Lamborghini Ηuracan Evo Spyder παρουσιάστηκε σε νέο χρώμα Verde Selvans με καινούριες 20άρες Aesir ζάντες σε συνδυασμό με Pirelli P Zero ελαστικά. Στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο λαμβάνει επένδυση από δέρμα Alcantara και ραφές στο ίδιο χρώμα, ενώ το παρών δίνει και η 8,4 ιντσών οθόνη που στηρίζει το σύστημα infotainment της μάρκας και ντεμπούταρε στην coupe έκδοση. Φυσικά, η μάρκα προσφέρει και πλήθος προαιρετικού εξοπλισμού αλλά και μια σειρά από διαφορετικά πακέτα.

Η τιμή της στην Ευρώπη προ φόρων υπολογίζεται στις 202.437 ευρώ. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρουν τους νέους τους ιδιοκτήτες αυτή την άνοιξη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις