Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Mercedes-AMG C 63: Λίγο πριν την πρεμιέρα

Νέα Mercedes-AMG C 63: Λίγο πριν την πρεμιέρα

Διαβάστηκε από 5593 αναγνώστες - 19/9/2022

Η νέα γενιά της Mercedes-AMG C 63 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε δύο μέρες, εξοπλισμένη με ένα Plug-in υβριδικό σύστημα που θα αποδίδει 670 ίππους.

Teaser φωτογραφία δύο μέρες πριν

Μία έκδοση προ-παραγωγής της Mercedes-AMG C 63 είχαμε δει στο Festival of Speed του Goodwood, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για το μοντέλο επιδόσεων να κάνει το ντεμπούτο του. Η αρχή όμως έγινε από σήμερα, με μία πρώτη teaser φωτογραφία να κάνει την εμφάνισή της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δίλιτρη και Plug-in

Η φωτογραφία παρουσιάζει τη σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί το αμάξωμα του μοντέλου, κρύβοντας πολλές από τις λεπτομέρειές του. Στο μπροστινό μέρος θα φιλοξενείται ένας δίλιτρος M139 κινητήρας, παρόμοιος με αυτόν που εφοδιάζονται οι 45άρες AMG, βάζοντας στο χρονοντούλαπο της Mercedes τον V8. Σε αντίθεση όμως με τους τελευταίους, θα προσφέρει περισσότερη ισχύ, αφού θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον πίσω άξονα καθώς και μία μπαταρία 6,1kWh.

Φήμες για 670 άλογα απόδοση

Ο κινητήρας της Mercedes-AMG C 63 μπορεί να έχει τους μισούς κυλίνδρους, αλλά αναμένεται να είναι βαρύτερη του προηγούμενου μοντέλου, λόγω του Plug-in υβριδικού συστήματος. Χάρη σε αυτό, η νέα AMG C 63 θα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για μερικά χιλιόμετρα, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για 670 άλογα ισχύ. Αυτό όμως θα ξεκαθαριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.
 


Η Mercedes κρατάει ζωντανή την ανυπομονησία μας!
Με μία teaser φωτογραφία της AMG C 63.
Θα είναι δίλιτρη και Plug-in υβριδική.
Απόδοση 670 ίππων.
Εσύ θες V8 ή υβριδικό?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε