Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση DS 3 Crossback με όνομα σιδηρόδρομο

10/11/2020

Η DS παρουσίασε και επίσημα, την έκδοση του DS 3 Crossback, με την συνεργασία της εταιρείας ένδυσης και προσωπικών αξεσουάρ Ines de la Fressange Paris. Είναι σίγουρο πως οι λάτρεις της Γαλλικής φινέτσας, θα ενθουσιαστούν με την κομψή και σικ έκδοση του DS 3 Crossback. Κι ας έχει όνομα σιδηρόδρομο...

Φυσικά δεν θα είναι πολλοί αυτοί που θα έχουν την χαρά να το αποκτήσουν, αφού η Γαλλική βιομηχανία, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά και μόνο 1.500 DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris. 

Το νέο σικάτο DS3 Crossback είναι βαμμένο με Ink Blue βαφή, και μαύρη οροφή Pelra Nera Black. Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος στο μάτι και δείχνει σαφέστατα τους λόγους της επιλογής τους, σε μια τόσο ειδική έκδοση. Μικρές δόσεις κόκκινου χρώματος, για λίγη παραπάνω ένταση, δίνουν οι καθρέπτες αλλά και το κεντρο των ζαντών.  



Στο εσωτερικό συναντάμε μια καινοτομία, την δημιουργία ενός μοναδικού υλικού που συνδυάζει πολλά διαφορετικά υφάσματα. Η γαληνια μπλε απόχρωση, δένει ιδανικά τις επενδύσεις Alcantara και τις κόκκινες ραφές. Στην ειδική έκδοση του DS 3 Crossback θα συναντήσουμε φυσικά και διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου, οθόνη αφής 10,3 ιντσών και αυτόματο σύστημα κλιματισμού. 

Κάτω από το καπό μπορεί να επιλεχθεί, είτε ο diesel κινητήραw 1,5 λίτρων BlueHDi (130 PS), είτε o βενζίνης 1,2 λίτρων PureTech με 155 ή 130 PS, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση E-Tense. Αν θες να είσαι ένας από τους σπανιους κατόχους, θα πρέπει να βιαστείς γιατι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές του νέου έτους. 
 

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις