Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Audi TT: Έρχεται και είναι ηλεκτρικό

Νέο Audi TT: Έρχεται και είναι ηλεκτρικό

23/9/2022

Εδώ και χρόνια ακούγονται φήμες για τον ερχομό ενός νέου Audi TT, με μερικές από αυτές να λένε πως θα επιστρέψει δυναμικά στις αγορές ως SUV Coupe, ενώ άλλες πως θα αναβιώσει ως σπορ 4θυρο coupe sedan. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από επίσημα χείλη, λένε πως το νέο Audi TT θα συνεχίσει ως δίπορτο coupe, αλλά μόνο ηλεκτρικό!

Επίσημα χείλη βάζουν τέλος στις φήμες

Η είδηση έρχεται από τον Markus Duesmann, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες για τη μετατροπή του σε πλήρως ηλεκτρικό, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει στις αγορές ως sport coupe.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θα συνεχίσει ως δίθυρο sport coupe

Όπως προαναφέραμε, η Audi εξέταζε σοβαρά δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο ήταν το νέο TT να «εισχωρήσει» στη κατηγορία των sport-coupe SUV ή αλλιώς SAC, ενώ το δεύτερο με λιγότερες πιθανότητες, ήταν να κυκλοφορήσει ως coupe 4θθρη sedan. Βέβαια, άλλα μοντέλα της γκάμας της έχουν καλύψει ήδη αυτά τα «κενά» της αγοράς, οπότε το να συνεχίσει το δημοφιλές μοντέλο όπως το ξέρουμε, είναι απλά μονόδρομος για τους Γερμανούς.
 

Ηλεκτρικό αλλά με «σκληροπυρηνικό» χαρακτήρα

Έτσι λοιπόν, η αυτοκινητοβιομηχανία των τεσσάρων κύκλων έδωσε το πράσινο φως για τη διατήρηση του coupe αμαξώματος, αλλά με τον όρο να συνεχίσει την καριέρα του ως αμιγώς ηλεκτρικό, κάτι που δεν μας εκπλήσσει εφόσον και το ίδιο θα συμβεί και για το νέο Audi R8. Ο Duesmann πάντως, καθησύχασε τους φανατικούς φίλους του μοντέλου, αναφέροντας πως και στη νέα γενιά θα δοθεί έμφαση στην σπορ οδηγική συμπεριφορά όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε