Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Ford Ranger Platinum με 240 ίππους
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ford Ranger Platinum με 240 ίππους

29/11/2022

Η Ford παρουσίασε το νέο Ranger Platinum, το οποίο χαρακτηρίζεται από έξτρα πολυτέλεια στην καμπίνα και αναβαθμισμένο στυλ εξωτερικά, διατηρώντας ωστόσο στο ακέραιο το σκληροτράχηλο DNA ως γνήσιο αμερικανικό Pick-Up.

Ranger από... πλατίνα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο Ford Ranger Platinum. Η νέα έκδοση αποτελεί την κορυφαία σε πολυτέλεια έκδοση για την οικογένεια Ranger και τη συνδυάζει με ένα εντυπωσιακό εξωτερικό αλλά και καλές επιδόσεις.

Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό μέρος του Ranger Platinum, η μοναδική μάσκα και το νέο silk-chrome φινίρισμα στις εξωτερικές επιφάνειες είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που τραβάει το μάτι. Στο πλάι οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών δεν περνούν απαρατήρητες κάτι στο οποίο συμβάλλουν οι λεπτομέρειες σε high-gloss ebony. Από κει και πέρα άλλα πολυτελή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα φιμέ τζάμια και τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας μέσα στους matrix LED προβολείς. Οι στάνταρ ράγες οροφής προσθέτουν έξτρα πρακτικότητα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Καμπίνα με πολυτέλεια

Στην καμπίνα, μπορεί να βρει κάποιος premium καθίσματα από διάτρητο καπιτονέ δέρμα με ηλεκτρική ρύθμιση σε 10 κατευθύνσεις, λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης και ραφές που δημιουργούν αντίθεση. Κυρίαρχο στοιχείο είναι οι δύο οθόνες των 12 ιντσών, μία που έχει τον ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων και ακόμα μία οθόνη αφής σε διάταξη πορτραίτου μέσω της οποίας ελέγχεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4A. Το Ranger Platinum περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα B&O με 8 ηχεία και ασύρματη φόρτιση συσκευών, στάνταρ.

Σε πρώτο πλάνο οι τεχνολογίες

Οι τεχνολογίες είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της νέας έκδοσης του Raptor. Έτσι πέραν των όσων είδαμε νωρίτερα υπάρχει ακόμα ισχυρή συνδεσιμότητα χάρη στο μόντεμ FordPass Connect, που ανήκει στον βασικό  εξοπλισμό και επιτρέπει την ασύρματη επικαιροποίηση πολλαπλών μονάδων μέσω ενημερώσεων λογισμικού Ford Power-Up, οι οποίες μπορούν να βελτιώνουν το όχημα με την πάροδο του χρόνου. Εκτός από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συναντάμε στην έκδοση Ranger Wildtrak, η σειρά Platinum περιλαμβάνει επίσης τα Active Park Assist με Park Out Assist,  Blind Spot Information System με Cross-Traffic Alert και Trailer Coverage, Lane Change Warning & Aid και κάμερα 360 μοιρών στον στάνταρ εξοπλισμό.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε