Νέο HR-V ετοιμάζει η Honda

12/1/2021

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Honda κάνει δοκιμές εξέλιξης στο ολοκαίνουργιο HR-V που θα αντικαταστήσει την προηγούμενη γενιά και θα βασιστεί στην Honda Architecture πλατφόρμα. Διαβάστε τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

 
 
Πέρασε ήδη καιρός από την ημέρα που ανανεώθηκε η τελευταία έκδοση του HR-V από την Honda, αλλά οι Ιάπωνες δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ήδη ετοιμάζουν την επόμενη, ολοκαίνουργια έκδοση του δημοφιλούς SUV. To νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και επίσημα μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, αφού ήδη πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.  

Η νέα γενιά θα αποκτήσει νέα σχεδιαστική ταυτότητα, και θα βασιστεί στην πλατφόρμα Honda Architecture. Εξωτερικά θα δεσπόζει η μεγάλη μάσκα αλλά και οι λεπτοί μοντέρνοι προβολείς. Τους νέους προφυλακτήρες θα αγκαλιάζουν τα LED φώτα ομίχλης, προσφέροντας δυναμισμό στην νέα έκδοση αλλά και sport εμφάνιση. οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα είναι συνολικά μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του αλλά και ελαφρύτερο. 

Δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει πληροφορίες για τους διαθέσιμους κινητήρες που θα βρούμε κάτω από το καπό του νέου Honda HR-V, αλλά τουλάχιστον για την δική μας Ήπειρο, δεν αποκλείεται να το δούμε να εξοπλίζεται με το σύστημα ηλεκτροκίνησης e: HEV, με τον κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου, ώστε να μπορέσει να εναρμονιστεί η Ιαπωνική βιομηχανία με τους αυστηρούς κανόνες ρύπων.

Tags: HONDA HR-V