Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η TRD θα παρουσιάσει το Prius τον επόμενο μήνα στο Tokyo Auto Salon του 2019.

H Toyota Racing Development αναβαθμίζει οπτικά το συμβατό ανανεωμένο Prius και του χαρίζει εντυπωσιακότερη εμφάνιση.

Διαθέσιμη για την εξωτερική εμφάνιση του Prius είναι μια γκάμα με νέες ζάντες 15 και 18 ιντσών όπως και διαφορετικοί προφυλακτήρες.

Νέο αεροδυναμικό πακέτο προσφέρει η TRD στο πίσω μέρος του Prius με την αεροτομή να ξεχωρίζει ως συνέχεια του αμαξώματος.

Νέο Toyota Prius TRD

27/12/2018

Η Toyota Racing Development βάζει την πινελιά της στο Prius το οποίο αποκτά σπορ εμφάνιση και κάποιες αλλαγές στο λογισμικό του μοντέλου για καλύτερη οδήγηση.

Παρόλο που το Toyota Prius απέχει πολύ από το να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο, υπάρχει η κατηγορία ανθρώπων που θα ήθελε να δώσει στο ιαπωνικό μοντέλο μία πιο επιθετική όψη. Για το συγκεκριμένο κοινό η Toyota Racing Development έρχεται με ένα ευρύ φάσμα οπτικών αναβαθμίσεων συμβατές με το ανανεωμένο Prius που είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα στο Auto Show του Λος Αντζελες.
 
Αν και το Prius για πολλούς δεν έχει τον πιο ελκυστικό σχεδιασμό, η TRD μέσω των αναβαθμίσεων που προσφέρει, φαίνεται πως έχει σκοπό να τους κάνει να αναθεωρήσουν. Πέρα από τις προφανείς αλλαγές στο «σώμα» του αυτοκινήτου, στις οποίες περιλαμβάνεται και ένας αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος της οροφής, υπάρχει επιπλέον ένα νέο σύστημα εξάτμισης δύο απολήξεων, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία  από ζάντες αλουμινίου 15 έως 18 ιντσών.

Αυτά τα καλούδια είναι ήδη διαθέσιμα στην Ιαπωνία και η TRD θα παρουσιάσει μερικά από αυτά τον επόμενο μήνα στο Tokyo Auto Salon του 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν είτε μεμονωμένα κομμάτια, είτε πακέτα που συνδυάζουν διάφορα από αυτά, ενώ σημειώνει πως με ένα έξτρα ποσό τα εξαρτήματα μπορούν να βαφτούν στο εργοστάσιο. Επιπλέον σημειώνει πως στόχος των νέων εξαρτημάτων είναι να κάνουν το Prius περισσότερο αεροδυναμικό από ότι χωρίς αυτά.
 
Από κει και πέρα πρέπει να αναφερθεί πως η Toyota προσφέρει επιπλέον ένα κιβώτιο αποσκευών και ηλιοπροστασία, όπως και ένα κόκκινα βαμμένο start/stop μπουτόν που φέρει το λογότυπο της Toyota Racing Development.  Τέλος να σημειωθεί πως διαθέσιμες είναι και κάποιες αλλαγές στο λογισμικό του μοντέλου, όπως για παράδειγμα το σύστημα Motion Control Beam που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση αλλά και βελτιωμένη πρόσφυση.       

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις