Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Nέο μικρό SUV σχεδιάζει η Nissan

13/4/2021

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Nissan, έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός νέου μικρού ηλεκτρικού SUV, που θα τοποθετηθεί κάτω από το Ariya και θα μεγαλώσει τις επιλογές στην γκάμα των ηλεκτρικών crossover της.

Τον εμπλουτισμό της γκάμας των ηλεκτρικών SUV, έχει σκοπό η Nissan, και ήδη σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο, που θα έχει το μέγεθος του Juke, και θα τοποθετηθεί κάτω από το Ariya. Το νέο ηλεκτρικό crossover θα είναι «παιδί» της Συμμαχίας Renault-Nissan και θα βασιστεί σε μια έκδοση της CMF-EV πλατφόρμας, που έχει αναπτυχθεί για την σχεδίαση ηλεκτρικών μοντέλων. 



Παρατηρώντας τις ψηφιακές εικόνες της Autoexpress, το νέο ηλεκτρικό SUV θα έχει κοινή σχεδιαστική ταυτότητα με το Ariya, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Εντυπωσιακά είναι τα εμπρός πλατιά φωτιστικά σώματα αλλά και η μικρή μάσκα του νέου μοντέλου.

Το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV θα είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία 65kWh και ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ με ιπποδύναμη 218 και 340 άλογα και την αυτονομία κοντά στα 450 χιλιόμετρα. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την επίσημη πρώτη του νέου μοντέλου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις