autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Νέο mini SUV από την Peugeot;

1/9/2017

Δεν είναι μυστικό ότι ο όμιλος PSA θέλει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα SUV στην αγορά και εδώ είναι η απόδειξη: αυτό που βλέπετε είναι ένα πρόωρο μουλάρι δοκιμών του επερχόμενου μικρού SUV της Peugeot.

«Ντυμένο» με το αμάξωμα του 208, το μικρότερο crossover της Peugeot εντοπίστηκε στη νότια Ευρώπη για μερικές δοκιμές σε περιβάλλον θερμού κλίματος.
 
Η ψηλή ανάρτηση σε συνδυασμό με τα «φουσκώματα» στους θόλους των τροχών κάνουν αυτό το «208» πολύ καλό, οφείλουμε να πούμε καθώς μοιάζει με ένα κανονικό εκτός δρόμου όχημα, ακόμη και αν πιθανότατα στέλνει δύναμη στον μπροστινό άξονα μόνο.
 
Το επερχόμενο SUV Peugeot 1008 θα τοποθετηθεί κάτω από τα επιτυχημένα 2008 και 3008, με την ισχύ να προέρχεται από μια σειρά από τρικύλινδρους κινητήρες με ποικίλες αποδόσεις. Όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, όλες οι εκδόσεις θα είναι μόνο με μπροστινή κίνηση και ένα αυτόματο κιβώτιο θα βρίσκεται στη λίστα επιλογών.
 
Τώρα που η PSA κατέχει επίσημα την Opel / Vauxhall, είναι επίσης πιθανό ότι το νέο μίνι SUV θα αποτελέσει πιθανώς τη βάση για ένα αντίστοιχο μοντέλο από την Opel.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις