Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο teaser αποκαλύπτει ότι η Toyota Corolla GR είναι προ των πυλών
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο teaser αποκαλύπτει ότι η Toyota Corolla GR είναι προ των πυλών

24/11/2021

Η Toyota δημοσίευσε την πρώτη επίσημη teaser εικόνα για την επερχόμενη ισχυρή Corolla GR, επιβεβαιώνοντας πλέον πως το μοντέλο που πολλοί περιμένουν βρίσκεται προ των πυλών.

Για την Toyota GR Corolla έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά. Από τις πρώτες φήμες έως και τις διαρροές που έχουν υπάρξει  και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, όλα έδειχναν πως η κατασκευή του μοντέλου εξελίσσονταν. Ωστόσο πλέον όλα τα παραπάνω πήραν επίσημη μορφή αφού η Toyota Αμερικής μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έδωσε την πρώτη teaser εικόνα επισήμως.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

«Κρυφά» στοιχεία που υπάρχουν στην εικόνα μαρτυρούν την Corolla GR


Μπορεί στην εικόνα να παρουσιάζεται το εσωτερικό μίας τυπικής Corolla υπάρχουν στοιχεία μέσα σε αυτό που μαρτυρούν τον ερχομό της ισχυρής έκδοσης GR. To πρώτο στοιχείο, είναι η ώρα πάνω δεξιά στο ταχύμετρο που δείχνει «G16». Αυτή είναι μια αναφορά στον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα G16E-GTS 1,6 λίτρων που τροφοδοτεί το GR Yaris και θα βρίσκεται και στην Corolla. Στη συνέχεια, στο σύστημα πλοήγησης η ονομασία του δρόμου είναι «GR Four». Αυτό αναφέρεται στο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, που επίσης θα εξοπλίζει το ισχυρό μοντέλο.
 

Το ισχυρό μοντέλο GR εμφανίζεται δεξιά στην εικόνα 


Τρίτον, οι δύο αριθμοί στο σύστημα κλιματισμού ο ένας στην πλευρά του οδηγού και ο άλλος στου συνοδηγού γράφουν «2 68». Ο αριθμός αυτός παραπέμπει στα 268 άλογα που είναι η ισχύς του GR Yaris στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη είναι ελαφρώς μικρότερη στα 261 άλογα. Τέλος,αν κοιτάξετε προσεκτικά μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού, θα δείτε μια μικροσκοπική, καμουφλαρισμένη GR Corolla να κινείται στο δρόμο!   
 

300 ίππους με 370 Nm ροπή η Corolla GR


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, η GR Corolla θα έχει 300 άλογα και 370 Nm ροπής, ενώ ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που θα την εξοπλίζει θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

H Toyota Corolla GR ετοιμάζεται να βγει στην αγορά!
Νέο teaser της Toyota αποκαλύπτει το νέο μοντέλο.
Μέσα από το εσωτερικό μιας απλής Corolla ξεπροβάλλει η ισχυρή Corolla GR.
Με 300 ίππους και 370 Nm ροπή.
Εσύ περιμένεις πως και πως την «καυτή» Corolla GR των 300 ίππων; ή ενδιαφέρεσαι πλέον για υβριδικά-ηλεκτρικά μοντέλα;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε