Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Juke: Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το υβριδικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Juke: Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το υβριδικό

Διαβάστηκε από 16340 αναγνώστες - 2/9/2022

Στην Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμη η υβριδική έκδοση του Nissan Juke των 145 ίππων, με τις τιμές του να ξεκινούν από 31.900 ευρώ.

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η υβριδική έκδοση του Nissan Juke

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται η νέα έκδοση του μικρού SUV της Juke, η οποία θα υιοθετεί υβριδική τεχνολογία και θα αποδίδει 145 άλογα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κατανάλωση 5,2 λτ./100χλμ

Η νέα έκδοση του Juke εφοδιάζεται με ένα βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών και 95 ίππων, σε συνδυασμό με άλλους δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο πρώτος από αυτούς βρίσκεται τοποθετημένος στο κιβώτιο με ισχύ 50 ίππους, ενισχύοντας το όχημα κατά την εκκίνηση. Ο δεύτερος ισχύος 20 αλόγων, αναλαμβάνει το συγχρονισμό των στροφών του κινητήρα με το κιβώτιο, την εκκίνηση του θερμικού μοτέρ και τη διατήρηση του επιπέδου φόρτισης σε ικανοποιητικά επίπεδα ώστε να εκκινεί ο κινητήρας. Το υβριδικό σύνολο του Juke, στο σύνολό του αποδίδει μέγιστη ισχύς 145 ίππων ενώ πέραν των επιδόσεών του, προσφέρει και χαμηλή κατανάλωση, με τη Nissan να υπόσχεται 5,2 λτ./100 χλμ.

Δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης μέχρι τα 55 χλμ./ώρα

Το υβριδικό σύστημα αποτελείται και από μία υδρόψυκτη μπαταρία χωρητικότητας 1,2 kWh και βάρους 39 κιλών, τοποθετημένη στο πορτμπαγκάζ μειώνοντας κατά 68 λτ. τον πίσω αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία μπορεί να κινήσει το μικρό SUV αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και τα 55 χλμ./ώρα. Μεταξύ άλλων, το παρόν δίνει και το e-pedal, μία τεχνολογία που όταν είναι ενεργοποιημένο, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φρενάρει πιο έντονα στο άφημα τοθ  γκαζιού για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ανάκτηση ενέργειας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε