Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai Hybrid: Νέα εποχή, νέες τεχνολογίες
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai Hybrid: Νέα εποχή, νέες τεχνολογίες

Διαβάστηκε από 23775 αναγνώστες - 4/8/2022

Βελτιωμένο και ανανεωμένο σε όλα τα σημεία, το νέο Nissan Qashai έρχεται να κερδίσει τη θέση που δικαιωματικά του αξίζει στην μικρομεσαία SUV κατηγόρια, με μεγάλα του όπλα, τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 140 ίππων και την ελκυστική του σχεδίαση!

Αναμφισβήτητα το Qashqai είναι ο βασιλιάς της C-SUV κατηγορίας (μικρομεσαία SUV). Ουσιαστικά είναι το μοντέλο που δημιούργησε τη συγκεκριμένη κατηγορία και την εξέλιξε, δημιουργώντας ένα υποδειγματικό αυτοκίνητο που καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας, με τις χαρακτηριστικές αρετές των SUV. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2007 έχει πουλήσει στην ελληνική αγορά πάνω από 38.000 αυτοκίνητα. Για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του, το νέο Qashqai ανανεώθηκε σχεδιαστικά, βελτιώθηκε ποιοτικά, αναβαθμίστηκε τεχνολογικά και απέκτησε νέους υβριδικής τεχνολογίας κινητήρες.  Στα χέρια μας ήρθε το Nissan Qashqai  με το ήπιο υβριδικό σύνολο απόδοσης 140 ίππων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Ελκυστική σχεδίαση με ανασχεδιασμένες λεπτομέρειες
H σχεδίαση του νέου Qashqai είναι μοντέρνα με τονισμένες λεπτομέρειες και ελκυστικό αποτέλεσμα. Φέρει σύγχρονα αισθητικά και αεροδυναμικά στοιχεία, με την εικόνα του να φέρνει στο μυαλό την προηγούμενη γενιά και να καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για Nissan Qashqai. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε τη V-Motion μάσκα με λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ενώ τονισμένος και πιο επιθετικός είναι ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.
Στο πλάι οι έντονες γραμμές τονίζουν το δυναμικό look του μοντέλου και στέλνουν ομαλά το μάτι στο πίσω μέρος, που συναντάμε τα καινούργια φωτιστικά σώματα και το όνομα του μοντέλου, που πλέον κοσμεί ολογράφως την πόρτα του πορτμπαγκάζ. Το αυτοκίνητο της δοκιμής μας πάταγε πάνω σε 17αρες ζάντες, ενώ ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μέχρι και ζάντες  19 ιντσών.
  
Μοντέρνο ποιοτικό εσωτερικό με πλειάδα ψηφιακών στοιχείων
Την καμπίνα του αυτοκινήτου την διατρέχει μια νέα μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία, αφήνοντας πίσω την «κλασικούρα» των προηγούμενων γενιών. Τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πιο μαλακά, με τη συναρμογή τους να είναι στιβαρή και να έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai είναι γεμάτο από ψηφιακά στοιχεία και νέες τεχνολογίες. Στη βασική του έκδοση διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, ενώ σε πιο πλούσιες εκδόσεις διαθέσιμη είναι η μεγαλύτερη οθόνη 12,3 ιντσών.

Επιπλέον για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος Head-UP Display 10,8 ιντσών, που σύμφωνα με τη Nissan είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία. Τα καθίσματα είναι άνετα και βολικά, με τη δυνατότητα να κάνουν και μασάζ, ενώ η νέα τρισδιάστατη καπιτονέ εικόνα σε σχήμα διαμαντιού δίνει έναν αέρα πολυτέλειας στο αυτοκίνητο.
Το εσωτερικό είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε σχέση με τον προκάτοχο του, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω, όπου θα κάτσουν άνετα τρεις ενήλικες επιβάτες, με τις πόρτες που ανοίγουν σχεδόν 90 μοίρες να διευκολύνουν την είσοδο τους. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών ξεκινάει από τα 436 λίτρα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό  το σχήμα του που εξυπηρετεί την πρακτικότητα του.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε