Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για το εντυπωσιακό Genesis X Convertible Concept
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το εντυπωσιακό Genesis X Convertible Concept

16/11/2022

Ένα εντυπωσιακό κάμπριο πρωτότυπο αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Genesis. Ο λόγος για το X Convertible Concept.

Το τρίτο πρωτότυπο στην «οικογένεια» Χ της Genesis

Μετά τα X και X Speedium Coupe, η Genesis προχώρησε στην αποκάλυψη του τρίτου πρωτότυπου που προστίθεται στην «οικογένεια» Χ, το Genesis X Convertible Concept. Το νέο μοντέλο πρόκειται για ένα κάμπριο αυτοκίνητο που έχει ως στόχο του να προσφέρει μία πρώτη «γεύση» για την σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά αυτοκίνητα της premium μάρκα του Ομίλου Hyundai.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με… Athletic Elegance σχεδίαση

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου κάμπριο έχει προέλθει από τη «σχεδιαστική γλώσσα Athletic Elegance» της αυτοκινητοβιομηχανίας στην πιο αγνή της μορφή. Χαρακτηριστικά όπως το μακρύ καπό, οι «απαλές» σχεδιαστικές γραμμές, οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών και φυσικά τα διακριτικά φώτα LED εμπρός και πίσω, είναι κάποια από τα βασικά αλλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Σαν πιλοτήριο η θέση του οδηγού

Στην καμπίνα, η θέση του οδηγού κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς θυμίζει πιλοτήριο, αφού όλα τα όργωνα περιστοιχίζουν τον οδηγό. Η Genesis αναφέρει πως το εσωτερικό δανείζεται έμπνευση από την κορεατική αρχιτεκτονική για τις στέγες που χρησιμοποιούσαν στο βάθος της ιστορίας τους οι Κορεάτες. Το ίδιο ισχύει και στο γκρι χρώμα της καμπίνας, που είναι μια απόχρωση που χρησιμοποιείται συχνά στα πλακάκια που βρίσκονται στις στέγες. Από κει και πέρα να πούμε πως το X Convertible Concept μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε