Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. –Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault- προσφέρει σημαντικά κίνητρα για να απαλλαγείτε από το παλιό σας όχημα. Δείτε τα αναλυτικά.

Όφελος έως και 2.000 ευρώ

7/4/2016

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. –Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault- σας προσφέρει ως και 2.000 ευρώ για να απαλλαγείτε από το παλιό σας αυτοκίνητο. Μην ξεχνάτε και το bonus απόσυρσης που φτάνει μέχρι τα 1.430 ευρώ.

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. –Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault- σας προσφέρει την πλέον προσοδοφόρα και ολοκληρωμένη λύση, για την απαλλαγή σας από το παλαιό σας μεταχειρισμένο ή τρακαρισμένο αυτοκίνητο, προσφέροντας:

• Για το παλαιό σας αυτοκίνητο, από 300 έως 2.000 ευρώ, καθώς και τη δυνατότητα απόσυρσής του ή της άμεσης αγοράς του. Επιπλέον, δίνεται και το bonus απόσυρσης (μέχρι 1.430 ευρώ) για την αγορά ενός καινούργιου Renault.
• Για το τρακαρισμένο σας αυτοκίνητο, την πιο ολοκληρωμένη και συμφέρουσα για σας, πρόταση εκμετάλλευσής του.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα
Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., τηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εγγυάται τη διάθεση αξιόπιστου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Σε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα παρέχει:
• Ευκολίες πληρωμής
• Δυνατότητα χρηματοδότησης
• Πλήρη εγγύηση 12 μηνών
• Πλούσια δώρα
• Ασφάλιση στις καλύτερες τιμές της αγοράς
• Πλήρη διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε, εδρεύει στο Χαϊδάρι, στη Λεωφόρο Αθηνών 243 Α και δραστηριοποιείται, για περισσότερο από 25 χρόνια, στους τομείς εμπορίας και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών αυτοκινήτου (service - φανοποιείο – βαφείο).

Επιπλέον, στο κατάστημα επί της Πειραιώς 15 στο Μοσχάτο, μπορείτε να προμηθευτείτε γνήσια, after market αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για αυτοκίνητα Renaut – Citroen - Peugeot.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 5820821, 210 5322800 (Χαϊδάρι) και 210 4818555 (Μοσχάτο) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις