Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Οι πρώτες εικόνες του Νέου Honda CR-V
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες εικόνες του Νέου Honda CR-V

25/5/2022

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το νέο Honda CR-V, λίγο πριν γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του αναμενόμενου SUV.

λίγο πριν την παγκόσμια παρουσίαση

Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου CR-V αποκάλυψε η Honda, δίνοντας μία πρώτη εικόνα για το πώς θα μοιάζει το επερχόμενο ιαπωνικό SUV, λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Πιο κομψή σχεδίαση σε σχέση με πριν

Στις εικόνες το νέο Honda CR-V φαίνεται να διαθέτει μία πιο επιθετική εμφάνιση, τόσο για το μπροστινό μέρος όσο και στο πίσω. Τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον πιο λεπτεπίλεπτα και κομψά σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο, πλαισιώνοντας την ελαφρώς διαφορετική γρίλια. Διαφορετικοί πλέον είναι και οι καθρέφτες, που στηρίζονται στις πόρτες, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα θυμίζουν αυτά του τρέχοντος μοντέλου, αλλά με διαφορετική υπογραφή.

Μόνο με το e:HEV υβριδικό σύνολο στην Ευρώπη

Στις ευρωπαϊκές αγορές, το νέο CR-V θα εφοδιαστεί με το e:HEV υβριδικό σύνολο του HR-V, το οποίο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων i-VTEC κύκλου Atkinson που παίζει τον ρόλο του range extender και δύο ηλεκτροκινητήρες. Το κινητήριο σύνολο αποδίδει 131 ίππους και 253 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς με ένα εξελιγμένο κιβώτιο μονής σχέσης σε συνδυασμό με μία ευφυή μονάδα ελέγχου ισχύος, του οποίου η λειτουργία θυμίζει CVT κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Στο μέλλον, πιθανόν να δούμε και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που θα κάνει το ντεμπούτο της λίγο αργότερα.  Αντίστροφη μέτρηση για το νέο SUV!
Επιθετική σχεδίαση και πιο κομψή σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.
Θα φέρει το e:HEV υβριδικό σύνολο του HR-V.
Αργότερα στο μέλλον θα λανσαριστεί και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
Θα καταφέρει η Honda να πάρει μερίδιο αγοράς από την SUV κατηγορία;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε