Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Αstra Sports Tourer: το πρώτο ηλεκτρικό wagon της εταιρίας
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Αstra Sports Tourer: το πρώτο ηλεκτρικό wagon της εταιρίας

1/12/2021

Η Οpel παρουσίασε την station-wagon έκδοση του νέου Astra με το όνομα Αstra Sports Tourer. Διαθέτει χώρους αλάνας, αιχμηρό design και αναμένονται δυο Plug-In εκδόσεις.

Την γκάμα του Astra αποφάσισε να επεκτείνει η Opel με μία station-wagon έκδοση με όνομα Sports Tourer, προσφέροντας τα ίδια κινητήρια σύνολα με hi-tech εξοπλισμό και πολύ μεγαλύτερους χώρους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση που μαγνητίζει

Όπως ήταν αναμενόμενο , το νέο Opel Αstra Sports Tourer υιοθετεί την σχεδίαση του μπροστινού μέρους από το αδερφάκι του Astra hatchback. Η νέα μάσκα Opel Vizor μαγνητίζει τα βλέμματα στο εμπρός τμήμα,  ενώ αυξάνει οπτικά το πλάτος του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει έξυπνες τεχνολογίες, όπως τους πολύ λεπτούς προβολείς Intelli-Lux LED και την εμπρός κάμερα του συστήματος Intelli-Vision. Στο πίσω μέρος, η επιμηκυμένη οροφή κλέβει την παράσταση και καταλήξει σε μια αεροτομή, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα να ολοκληρώνουν το μοντέρνο σύνολο και τα γράμματα «ASTRA» πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Χώροι «αλάνας»

Το μήκος του Astra Sports Tourer όπως είναι λογικό, μάκρυνε και έφτασε στα 4.642 χιλιοστά από τα 4.374 χιλιοστά που είχε το hatchback. Το πλάτος του μετράται στα 1.860 χιλιοστά, ενώ το ύψος του στα 1.480 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.732 χιλιοστών. Εξαιτίας των παραπάνω διαστάσεων, οι χώροι αποσκευών έγιναν απλά τεράστιοι. Με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, το Sports Tourer προσφέρει 608 λίτρα χώρο αποσκευών, ενώ στην περίπτωση που αυτά δεν είναι αρκετά, ο διαθέσιμος χώρος εκτοξεύεται στα 1.634 λίτρα μετά την αναδίπλωση των καθισμάτων . Για τις Plug-in υβριδικές εκδόσεις, πρέπει να σημειώσουμε, πως έχουν ελαφρώς μειωμένο χώρο για αποσκευές λόγω των τοποθετημένων μπαταριών, ο οποίος χωράει 548 λίτρα και 1.574 λίτρα αντίστοιχα.

Το Pure Panel κυριαρχεί στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του Astra Sports Tourer μας φαίνεται αρκετά γνωστό, με το εκτεταμένο ψηφιακό ταμπλό Pure Panel, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις δύο ενσωματωμένες οθόνες. Η νέα γενιά συστημάτων multimedia infotainment, μπορούν και ελέγχονται μέσω φωνητικών εντολών στη φυσική γλώσσα είτε μέσω αφής, καθώς προσφέρουν στάνταρ συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε