Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η έκδοση του μοντέλου 50 TDI, που τροφοδοτείται από τον ντίζελ κινητήρα 3,0 λίτρων μέσω την αναβάθμισης ανέβασε την ισχύ του στα 330 άλογα και στα 650 Nm ροπής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Audi Q7 ΑΒΤ 330 PS

8/4/2019

H δεύτερη γενιά του Audi Q7 Sportsline, δέχτηκε τις αναβαθμίσεις της ABT ενισχύοντας το Γερμανικό SUV, με επιθετική όψη και δυναμικό χαρακτήρα 330 ίππων.

Η έκδοση του μοντέλου 50 TDI, που τροφοδοτείται από τον ντίζελ κινητήρα 3,0 λίτρων ο οποίος παράγει 286 ίππους και ροπή στρέψης 600 Nm, μέσω της αναβάθμισης ανέβασε την ισχύ του στα 330 άλογα και στα 650 Nm ροπής.



Ωστόσο οι αναβαθμίσεις που πραγματοποιηθήκαν δεν αφορούν μόνο τον κινητήρα, αλλά επεκτείνονται και στο εξωτερικό μέρος. Οι νέες μπροστινές και πίσω ποδιές δίνουν μία πιο δυναμική όψη στο Q7. Επιπλέον ρόλο σε αυτό παίζουν και τα ευρύτερα φτερά που έχουν τοποθετηθεί, παράλληλα με μία προαιρετική μάσκα για τον πρόβολο, που είναι κατασκευασμένη μεταξύ άλλων και με ανθρακονήματα. Οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, προσφέρονται σε τρία σχέδια, ενώ η ΑΒΤ είπε πως θα ακολουθήσουν και άλλα δύο.
 
Οι ίνες άνθρακα έχουν περάσει και στην καμπίνα που με τη σειρά της έχει διακοσμηθεί με το εν λόγω υλικό στο ταμπλό, στον επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και στα πλαίσια των καθισμάτων. Παράλληλα το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο τιμόνι, ενώ διαθέσιμο είναι και το δέρμα.  
Τέλος να σημειωθεί πως κατόπιν αιτήματος η εταιρεία μπορεί να βελτιώσει τις περισσότερες εκδόσεις του Q7 της πρώτης γενιάς. Για παράδειγμα το βενζινοκίνητο TFSI 3,0 λίτρων ανεβάζει την ισχύ του από τους 333 ίππους στους 410 και το πετρελαιοκίνητο με τον 3,0 λίτρων TDI κινητήρα από τα 272 άλογα στα 325.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις