ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέα Aston Martin Vanquish

1/7/2019

Το νέο της μοντέλο παρουσιάζει η Aston Martin και το όνομα αυτού, Vanquish. Εντυπωσιακή, με καθαρές γραμμές και λεπτομέρειες που εκπλήσουν ευχάριστα το petrolhead κοινό!

Την απαραίτητη τοποθέτηση του κινητήρα στο κέντρο θα έχει η επόμενη γενιά της Aston Martin. O υποψήφιος αγοραστής όμως θα έχει την πολυτέλεια ενός κιβωτίου που τείνει να εξαφανιστεί. Του μηχανικού.

Εξάλλου είναι και η φιλοσοφία του υπεύθυνου της εταιρείας, Andy Palmer, τέτοια, που θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι που θα θυμίζει γνήσια παλαιάς κοπής οδήγησηΑποτελεί ακόμα μυστήριο το ποιό ακριβώς κιβώτιο θα χρησιμοποιήσουν, όμως ο πιθανότερος υποψήφιος είναι το 7τάχυτο του Vantage AMR. Ένα κιβώτιο που έχει τη γνωστή διάταξη καθαρά εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη λεγόμενη "dog-leg", με την πρώτη ταχύτητα να βρίσκεται κάτω αριστερά αντί για την κλασική της θέση. Η γενική ιδέα είναι ένα αυτοκίνητο που θα είναι πολύ βολικό στην πίστα με όλα τα απαραίτητα σε άμεση πρόσβαση.Το νέο Vanquish αναμένεται να βγει στις αγορές το 2022. Η Aston Martin σκοπεύει το μοντέλο της αυτό να μπορεί να ανταγωνίζεται στα ίσα τα Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S οπότς η αα\ναμενόμενη ιπποδύναμη θα είναι περίπου 710-720PS.

Φυσικά, για τη συνέχιση του μοντέλου μετά το επίσημο πρώτο, η Aston Martin προγραμματίζει δυνατότερες εκδόσεις. Αναμένουμε.