Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η νέα Toyota Corolla Trek

14/2/2020

Η Toyota αισθανόμενη τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, παρουσιάζει ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικούς, που αρέσκονται σε υπαίθριες δραστηριότητες και έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για χώρους στο αυτοκίνητο.

Μετά την παρουσίαση των 3 βασικών εκδόσεων της Ιαπωνικής βιομηχανίας για το Παγκόσμιο best seller της, η Toyota φέρνει στο προσκήνιο την έκδοση Corolla Trek. Η Trek Bicycle είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εμπορικά σήματα ποδηλάτων στον κόσμο και ιδρύθηκε το 1976. Οι πωλήσεις της ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ποδήλατα κάθε χρόνο, παγκοσμίως. Το Corolla Trek έχει βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα Touring Sports και θα παρέχει υπηρεσίες οχήματος υποστήριξης κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών αγώνων ποδηλασίας στην ομάδα της Trek-Segafredo World Tour. Παράλληλα λανσάρει την ειδική έκδοση και στο κοινό που λατρεύει τα υπαίθρια χόμπι και δραστηριότητες, παράλληλα με την ανάγκη μεγάλων χώρων αποθήκευσης.



Είναι εφοδιασμένη με τους 2 υβριδικούς κινητήρες της Toyota 1.800cc και 2.000cc, ενώ έχει και  αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκ, προκειμένου να είναι ικανό και για ήπιες off road διαδρομές. Εξοπλισμένη με ποδιές εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 17", προβολείς ομίχλης και προβολείς LED, αλλά και όλο το πλήρες τεχνολογικό εξοπλιστικό πακέτο της νέας Corolla, η έκδοση Trek είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια οικολογική μετακίνηση μεγάλων απαιτήσεων, με απαράμιλλη αξιοπιστία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις