Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat 500X Hybrid: Kαι ρετρό και με χώρους και με χαμηλή κατανάλωση
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500X Hybrid: Kαι ρετρό και με χώρους και με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστηκε από 10466 αναγνώστες - 16/5/2022

Με τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, το Fiat 500X έρχεται με τον ολοκαίνουργιο 1.500αρη mild Hybrid κινητήρα των 130 ίππων και υπόσχεται στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες του χαμηλό κόστος μετακίνησης κι ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

Fiat 500X Hybrid: Υβριδισμός και στιλ σε ένα

Το Fiat 500X δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορεί ο οδηγός του να πηγαίνει παντού με απαράμιλλο στιλ. Όσες αρχικές αντιδράσεις προκάλεσε, λόγω της διαφορετικότητας του από τα χαρακτηριστικά του θρυλικού μοντέλου που φέρει το όνομα του, τόσο αγαπήθηκε στην πορεία για τα πλεονεκτήματα του αμαξώματος του, την οδική συμπεριφορά του και την αισθητική του συγγένεια με την υπόλοιπη οικογένεια του 500. Πλέον στη γκάμα των κινητήρων προστίθεται κι ο ήπια υβριδικός ολοκληρώνοντας τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας, που ξεκίνησε με τα 500 Hybrid και Panda Hybrid και συνεχίστηκε με το αμιγώς ηλεκτρικό 500ράκι.
 

Eξωτερικό: Μοναδικά στιλ από ένα ιδιαίτερο μοντέλο!

Χωρίς να γίνεται κραυγαλέο κι υιοθετώντας τις καμπύλες που αγαπήσαμε στο «συμβατικό» μοντέλο, το Fiat 500X ξεχωρίζει στο δρόμο με το στιλ του. Με LED προβολείς και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων που θα καλύψουν σχεδόν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Η Urban είναι κατάλληλη για μετακινήσεις μέσα στον αστικό κύκλο, με δυνατότητα επιλογής εξοπλισμού μεταξύ Connect και Style, τα οποία έχουν τις δικές του μοναδικές λεπτομέρειες, όπως χρωμιωμένες λεπτομέρειες κι αποκλειστικούς χρωματισμούς. Η έκδοση Cross αναβλύζει ένα πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα περιμετρικά προστατευτικά και τις ποδιές προστασίας να συμβάλλουν στη «σκληρή» εικόνα του μοντέλου.



Στην έκδοση Sport, οι 19αρες ζάντες, οι διπλές χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και οι λεπτομέρειες με φινίρισμα τιτανίου δημιουργούν ένα έντονο κι αθλητικό παρουσιαστικό που δεν περνάει απαρατήρητο. Τέλος συναντάμε την έκδοση RED, με το χρωματισμό κόκκινο passione, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Fiat και του παγκόσμιο οργανισμού RED, o οποίο καταπολεμά καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το AIDS και ο COVID. Κάθε φορά που αγοράζεται ένα Fiat 500X RED, μια δωρεάν κατατίθεται στο παγκόσμιο ταμείο.



Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες και σαν Dolcevita, όπου ξεχωρίζουν εξαιτίας της πανοραμικής αναδιπλούμενης υφασμάτινης οροφής, ενώ στην κορυφή συναντάμε την «Yacht Club Carpi» έκδοση, με το αποκλειστικό μπλε venezia χρωματισμό και τις 18αρες ζάντες με μπλε φινίρισμα!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε