Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Πλήρης ανανέωση για το νέο Hyundai Santa Fe

3/6/2020

Η Hyundai αποκάλυψε μια πλειάδα νέων φωτογραφιών του νέου Santa Fe, με την ολοκληρωτική ανανέωση του SUV Της Κορεατικής βιομηχανίας. Δείτε πρώτοι όλα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Η αποκάλυψη του νέου Hyundai Santa Fe, μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα πολυ διαφορετικό και πιο δυναμικό μοντέλο. Είναι βασισμένο στην πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς της Hyundai που υπόσχεται βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό, την κατανάλωση καυσίμου και την ασφάλεια.



Οι αλλαγές στην σχεδίαση του νέου μοντέλου, ξεκινούν από το μπροστινό μέρος, με μια νέα γρίλια και δύο διαφορετικά σχέδια πλέγματος. Οι εντυπωσιακοί προβολείς, και τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα Τ, προσφέρουν μια πιο δυναμική σχεδίαση. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η λεπτή φωτιζόμενη μπάρα που ενώνει τα φώτα, και ολοκληρώνει την επιθετική σχεδίαση του. Τα νέα ενισχυμένα συστήματα απορρόφησης ήχου στο νέο Hyundai Santa Fe, θα εξαφανίσουν σχεδόν τον θόρυβο από τους κραδασμούς και τις δονήσεις του οδοστρώματος. 


 
Στο ολόφρεσκο εσωτερικό, τα βλέμματα τραβάει το ανασχεδιασμένο ταμπλό, με το νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής 10,25 ιντσών, όπως και το πλήρως ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων 12,3 ιντσών. Το ανανεωμένο Santa Fe θα είναι εξοπλισμένο με το Terrain Mode που επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών κίνησης για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το σύστημα κίνησης τετρακίνησης HTRAC, ενώ για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει με υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες. Τo νέο Hyundai Santa Fe αναμένεται στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις