Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Ferrari βγάζει 69.000 ευρώ από κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζει.

Πόσα βγάζει η Ferrari ανά αυτοκίνητο

14/8/2018

Πρωταθλήτρια στα κέρδη από κάθε νέο αυτοκίνητο που παράγει είναι η Ferrari, ανάμεσα στις premium αυτοκινητοβιομηχανίες. Δείτε ποια βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ποιές χάνουν λεφτά από κάθε αυτοκίνητο.

Πρωταθλητής στα κέρδη ανά αυτοκίνητο που παράγει είναι η Ferrari. Σύμφωνα με γερμανική έρευνα η Scuderia είναι η εταιρεία με τα περισσότερα κέρδη ανα αυτοκίνητο, ανάμεσα στις πολυτελείς φίρμες της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Στην δεύτερη θέση και αρκετά χαμηλότερα, έρχεται η Porsche με 17.000 ευρώ μέσο όρο κέρδους ανα αυτοκίνητο. Η διαφορά είναι μεγάλη, ωστόσο στην περίπτωση της γερμανικής φίρμας, οι ταξινομήσεις είναι αρκετά περισσότερες.
 
Οι υπόλοιπες premium γερμανικές, κερδίζουν περίπου 3.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο ενώ στην περίπτωση της Maserati το αντίστοιχο κέρδος είναι λίγο κάτω από 5.000 ευρώ. Περίπου τόσα βγάζει και η Volvo.

Η εταιρεία με το μικρότερο κέρδος είναι η Jaguar-Land Rover με μόλις 800 ευρώ ανά αυτοκίνητο. Μπορεί το ποσό να φαίνεται μικρό, αλλά σίγουρα η εταιρεία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από τις Tesla και Bentley που έχουν χασούρα περίπου 11.000 και 17.000 ευρώ αντίστοιχα, από κάθε νέο αυτοκίνητο που κατασκευάζουν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτά τα αποτελέσματα αφορούν τα στοιχεία για το πρώτο 6μηνο του τρέχοντος έτους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις