Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για την Skoda Fabia Monte Carlo
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την Skoda Fabia Monte Carlo

15/2/2022

Η Skoda παρουσίασε τη Fabia Monte Carlo, την κορυφαία έκδοση του τσέχικού hatchback, με μαύρες λεπτομέρειες, σπορ εμφάνιση και χαρακτήρα, ενώ εξοπλίζεται με τα ίδια μοτέρ των απλών εκδόσεων.

Nέα Skoda Fabia Monte Carlo

Τη σπορ έκδοση της Fabia Monte Carlo παρουσίασε η Skoda, η οποία και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου, προσφέροντας σπορτίφ χαρακτήρα και μεγαλύτερο εξοπλισμό που ξεχωρίζει.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μαύρες πινελιές σε όλο το αμάξωμα.

Παρατηρώντας κανείς την Fabia Monte Carlo, καταλαβαίνει πως οι μαύρες λεπτομέρειες κυριαρχούν στο αμάξωμα, με πιο συγκεκριμένα τη γρίλια και το πλαίσιο της, την οροφή και τις πρώτες κολόνες, τις πλαϊνές ποδιές όπως και καπάκια καθρεπτών που έχουν πλέον μαύρο χρώμα. Στο πίσω μέρος, τα γράμματα «SKODA» και ο διαχύτης και η αεροτομή ολοκληρώνουν την σκουρόχρωμη αντίθεση. Οι ζάντες διατίθενται σε μεγέθη από 16 έως 18 ίντσες και σύμφωνα με την Skoda να δηλώνει πως έχουν ειδική σχεδίαση που βοηθάει στον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου στα 0,28 Cd. 

Εσωτερικό με σπορ καθίσματα και carbon λεπτομέρειες.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, συναντάμε πολλά κοινά στοιχεία με τις πιο απλές εκδόσεις με εξαίρεση τα στάνταρ σπορ καθίσματα, τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις άσπρες ραφές και το φινίρισμα από ψεύτικο ανθρακόνημα σε ταμπλό και θύρες. Επιπλέον, στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκεται και ο LED εσωτερικός φωτισμός, όχι όμως και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε