Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το νέο Subaru Impreza με έως 185 ίππους
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το νέο Subaru Impreza με έως 185 ίππους

Διαβάστηκε από 7133 αναγνώστες - 18/11/2022

Το ολοκαίνουργιο Subaru Impreza παρουσιάστηκε στην 6η του γενιά, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, με νέα σπορ έκδοση RS και έως 185 ίππους.

Ντεμπούτο για την 6η γενιά του Impreza

Το Subaru Impreza μας σύστησε την 6η του γενιά, κάνοντας το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, πριν κυκλοφορήσει από το 2023 στην αγορά των ΗΠΑ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με δύο ιπποδυνάμεις και τρεις εκδόσεις

Το ολοκαίνουργιο Impreza θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις Base, Sport και RS. Οι δύο πρώτες συνδυάζονται με τον τετρακύλινδρο boxer 2,0 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 154 άλογα και 197 Nm ροπής. Η έκδοση RS εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο boxer μοτέρ 2,5 λίτρων με ισχύ 185 αλόγων και 241 Nm ροπής. Ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων και στάνταρ  τετρακίνηση, συνοδεύουν όλα τα μοντέλα.

Εξελιγμένος σχεδιασμός και νέα έκδοση RS

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του μοντέλου είναι μια εξέλιξη του τρέχοντος μοντέλου. Λαμβάνει ωστόσο μεγαλύτερη γρίλια και νέους προβολείς με πιο «αιχμηρό» σχήμα. Οι αλλαγές στο πίσω μέρος αφορούν τα φωτιστικά σώματα που πλέον θυμίζουν «πιρούνι». Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην έκδοση RS, είναι η νέα σπορ προσθήκη του Impreza. Το όνομά της παραπέμπει στο 2.5 RS του '98 και ξεχωρίζει χάρη στην πιο επιθετική εμφάνιση με σκούρα γκρι διακοσμητικά στοιχεία, ζάντες 18 ιντσών και στάνταρ προβολείς LED και φώτα ομίχλης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε