Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Renault Austral: Αποκαλύπτεται το εσωτερικό του

Renault Austral: Αποκαλύπτεται το εσωτερικό του

26/1/2022

Επίσημα σκίτσα παρουσιάζουν το εσωτερικό του νέου Renault Austral, το οποίο στοχεύει στην άνεση και την πρακτικότητα με επίκεντρο τους επιβάτες, ανεβάζοντας κατά πολύ το τεχνολογικό επίπεδο.

Renault : Automotivo Renault & Dacia με LPG, η απάντηση στην ακρίβεια των καυσίμων.

Με τις πληροφορίες του νέου Austral να έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια, η Renault μας αποκαλύπτει μία πρώτη γεύση από το τι περιμένουμε να δούμε στην καμπίνα του ολοκαίνουργιου SUV.  

Με τις τεράστιες οθόνες OpenR 

Αρχικά, τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πολυαναμενόμενο Renault Austral, δίνοντας έναν hi-tech αέρα από το μέλλον. Με την είσοδό σου στο νέο SUV, το μάτι πέφτει στις τεράστιες οθόνες "OpenR" που κυριαρχούν στο ταμπλό, τις οποίες και είδαμε για πρώτη φορά στο Megane E-Tech Electric

Εύκολος και γρήγορος χειρισμός 

Ο λόγος για τις δύο οθόνες μεγέθους 24,3 ιντσών και σχήματος "L" που προάγουν τον εύκολο και γρήγορο χειρισμό των λειτουργιών των συστημάτων. Πιο συγκεκριμένα, η κάθετη οθόνη 12 ιντσών είναι υπεύθυνη για το σύστημα infotainment, το οποίο όπως αναφέρει και η εταιρεία, μπορεί να χειριστεί τόσο εύκολα χωρίς να πάρεις το βλέμμα σου από τον δρόμο. 

Το 90% των λειτουργιών μέσα από 1-2 κλικ 

Η Renault τονίζει πως η χρήση των οθονών της είναι τόσο απλή όσο και αυτή των κοινών smartphones. Εννοείται πως το σύστημα infotainent είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, ενώ υποστηρίζει υπηρεσίες Google Search και Google Maps, με το 90% των λειτουργιών τους να γίνονται μέσα από 1 με 2 κλικ

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 


Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Renault : Automotivo Renault & Dacia με LPG, η απάντηση στην ακρίβεια των καυσίμων.