Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Austral Espace: Στα σκαριά το 7θέσιο Austral
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Austral Espace: Στα σκαριά το 7θέσιο Austral

27/9/2022

Η Renault ετοιμάζει μία μεγαλύτερη, πιο ευρύχωρη, 7θέσια έκδοση του Austral, η οποία θα φέρει ξανά στο προσκήνιο το όνομα «Espace».

Με το όνομα Espace η 7θέσια έκδοση του Austral

Η τελευταία περίοδος για τη Renault αποτελεί αρκετά δημιουργική, καθώς αλλάζει ριζικά τη γκάμα με φόντο τον εξηλεκτρισμό. Σε αυτά τα πλαίσια, το Kadjar σιγά-σιγά αποσύρεται από την ενεργό δράση, δίνοντας τη θέση του στο νέο Renault Austral. Ταυτόχρονα, το πολυμορφικό μοντέλο Espace πρόκειται να καταργηθεί, αφήνοντας ένα «κενό» στη γκάμα της γαλλικής φίρμας.   
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιθανότατα να δούμε το μοντέλο στην Έκθεση στο Παρίσι

Έτσι λοιπόν, οι πληροφορίες θέλουν τους Γάλλους να εργάζονται πάνω στην κατασκευή ενός 7θέσιου Austral, το οποίο πιθανόν να λάβει το όνομα Austral Espace. Ακόμα, στα γραφεία των Γάλλων συζητιέται πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί με τη μορφή concept, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Όπως και να έχει πάντως, η έκδοση παραγωγής αναμένεται να αργήσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις αγορές, περίπου στα τέλη της επόμενης χρονιάς.  
 

Μεγαλύτερο μεταξόνιο και πιο τετραγωνισμένο πίσω μέρος

Παρόλα αυτά, το Renault Austral Espace δεν κατάφερε να κρυφτεί από τον κατασκοπευτικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών του στη νότια Ισπανία. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το πίσω μέρος είναι φανερά μακρύτερο από την 5θυρη έκδοση που έχουμε γνωρίσει, ενώ είναι και πιο τετραγωνισμένο με σκοπό να δημιουργηθούν δύο άνετες πίσω θέσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεταξόνιο θα αυξηθεί κατά 7-8 εκατοστά, ενώ ο πρόβολος θα διαφοροποιηθεί ελαφρά, προκειμένου α ξεχωρίζει με το μικρότερο Austral.
 

Το Austral γίνεται 7θέσιο και… Espace!
Μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και με 5+2 θέσεις.
Θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.
Μεγαλύτερο μεταξόνιο, τετραγωνισμένο πίσω μέρος και ελαφρά διαφορετική σχεδίαση.
«Τα κάνω όλα και συμφέρω» ενός 7θέσιου SUV ή την «άπλα» ενός station wagon? Τι προτιμάς?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε