Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Austral Espace: Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Austral Espace: Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια

3/10/2022

Η Renault έχει στα σκαριά μία μεγαλύτερη επταθέσια εκδοχή του Austral, η οποία φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με το όνομα Espace. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τώρα, βλέπουμε τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια που βασίζονται σε αυτές.

Στα σκαριά 7θέσιο Austral

Πριν μερικές ημέρες, αναφέραμε πως το 7θεσιο Renault Austral είναι στα σκαριά, αφού οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την μεγαλύτερη και πιο ευρύχωρη έκδοση του SUV, να λαμβάνει το όνομα «Espace», δάνειο από το πολυμορφικό της Renault που θα αποσυρθεί.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανεξάρτητα σχέδια απεικονίζουν το μοντέλο

Η ιστοσελίδα Kolesa, για μια ακόμη φορά, βασίστηκε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του δοκιμαστικού μοντέλου και οραματίστηκε το πώς θα είναι η έκδοση παραγωγής. Όπως όλα δείχνουν, το νέο επταθέσιο Espace θα είναι μία μεγαλύτερη εκδοχή του Austral, κάτι που αποτυπώνεται και στα σχέδια που μας φαίνονται αρκετά οικεία. Ωστόσο, το πίσω μέρος έχει επιμηκυνθεί σκόπιμα, ώστε να χωρέσει και η τρίτη σειρά καθισμάτων, όπως σαφώς μεγαλύτερο θα είναι και το μεταξόνιο κατά περίπου 7-8 εκατοστά.

Πρεμιέρα πιθανόν στην Έκθεση Παρισιού

Η Renault μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την ύπαρξη του νέου μεγάλου SUV. Παρόλα αυτά, ψίθυροι από το γαλλικό στρατόπεδο λένε πω η φίρμα θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, δίνοντας μία γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε