Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Rolls-Royce: «Όχι σε μικρότερο SUV»

27/6/2018

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες να δούμε κάποιο νέο μικρότερο SUV από την Rolls-Royce, σύμφωνα τουλάχιστον με τον CEO της μάρκας, κ. Torsten Müller-Ötvös.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Με την Rolls-Royce να αναφέρει πως το πρώτο SUV της μάρκας ονόματι Cullinan έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες σχετικά με την εμπορική του επιτυχία, οι φήμες ανέφεραν πως μάρκα ίσως σχεδίαζε ένα μικρότερο μοντέλο για να τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας SUV.

Αυτό φαίνεται όμως πως τελικά δεν ισχύει μιας και ο ίδιος ο Torsten Müller-Ötvös, CEO της Rolls-Royce ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχει ζήτηση για ένα τέτοιο SUV από τους πελάτες της μάρκας. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Oχι, σίγουρα όχι, βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Η κατηγορία των πολυτελών SUV έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σημαντικά καθώς πέρα από την Cullinan, η Bentley λέγεται πως ετοιμάζει μια Bentayga Coupe, ενώ και η Aston Martin ετοιμάζει το Varekai για το οποίο ο Torsten Müller-Ötvös σημείωσε: «Eίναι μόνο ένα σχέδιο, η Cullinan είναι πραγματική». Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους πιο παραδοσιακούς «παίχτες», καθώς η BMW λέγεται πως θα προσθέσει στην γκάμα της τις X7 και X8, η Audi παρουσίασε το Q8 ενώ η Mercedes φαίνεται πως ετοιμάζει και αυτή, αν λάβουμε υπόψη μας τις προσπάθειες που έχει κάνει με το Maybach Vision Ultimate Luxury concept.

Εσείς ποιο μεγάλο premium SUV θα επιλέγατε;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement