Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σαρώνει στην Ευρώπη το Hyundai Tucson

Σαρώνει στην Ευρώπη το Hyundai Tucson

Διαβάστηκε από 29708 αναγνώστες - 20/6/2022

Το Hyundai Tucson, το πρώτο τρίμηνο του 2022 βρέθηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων στην «καυτή» κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Νο. 1 το Tucson για το πρώτο 3μηνο

Τα σκήπτρα της κατηγορίας των compact SUV στην Ευρώπη παίρνει πλέον η 4η γενιά του Hyundai Tucson, σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO Dynamics από 27 ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι, το Tucson στο 1ο τρίμηνο του 2022 κατέγραψε  ρεκόρ πωλήσεων, με αποτέλεσμα να γίνει το compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, έχοντας πουλήσει 15.806 μονάδες.

7 εκατομμύρια Tuscon παγκοσμίως από το 2004

Δεν είναι η πρώτη φορά που το best seller της Hyundai είναι το Tucson, αφού το 2021 είχε πουλήσει 152.257 οχήματα. Από την αρχή της καριέρας του το 2004 έχουν διατεθεί συνολικά 1,4 εκατομμύρια οχήματα μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το νούμερο αυτό ανεβαίνει στα επτά εκατομμύρια οχήματα, γεγονός που δίνει στο Tucson τον τίτλο του παγκόσμιου best-seller SUV της εταιρείας.

«Ένα βήμα παραπέρα το Tucson»

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Productτης Hyundai Motor Europe δήλωσε σχετικά με αυτήν την επιτυχία, «Πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων το 2021, το Tucson έχει προχωρήσει τώρα ένα βήμα παραπέρα φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας των compact SUV όσον αφορά στις νέες ταξινομήσεις στην Ευρώπη τους πρώτους τρεις μήνες του 2022». Στην συνέχεια σχολίασε, «Με την τολμηρή σχεδίαση, την καινοτόμο τεχνολογία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Tucson, είμαστε βέβαιοι ότι το best seller μας θα συνεχίσει να είναι σταθερά αγαπημένο όχημα των πελατών στην Ευρώπη».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε