Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H ηλεκτρική του αυτονομία είναι 193 χλμ. ενώ σε επιδόσεις φτάνει αυτές των βενζινοκίνητων εκδόσεων.

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2016 και ξεχωρίζει για το σωληνοειδές του αμάξωμα.

Σε παραγωγή το τρίτροχο Morgan

20/12/2017

To 2018 αναμένεται να μπει σε παραγωγή αυτό το τρίτροχο μοντέλο της μάρκας με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 60 ίππων. Πώς το βλέπεις;

Η αυτοκινητοβιομηχανία Μοrgan ανακοίνωσε συνεργασία με την Frazer-Nash, ώστε να την προμηθεύσει με ηλεκτρικά μοτέρ και μπαταρίες με σκοπό να μπει σε παραγωγή το EV3, ένα τρίτροχο αυτοκίνητο με πολλά ρετρό στοιχεία.

Η παραγωγή σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει το 2018 και θα χρησιμοποιεί μια μίξη της «ηλεκτρικής» τεχνολογίας και της παραδοσιακής κατασκευής αυτοκινήτων. Το ΕV3 δεν θα αποτελέσει μόνο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας αλλά και το πρώτο που θα κατασκευαστεί με σύνθετα πάνελ.

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2016 και ξεχωρίζει για το σωληνοειδές του αμάξωμα και την 21 kWh μπαταρία λιθίου σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 24,8 KW (60 ίππων). H ηλεκτρική του αυτονομία είναι 193 χλμ. ενώ σε επιδόσεις φτάνει αυτές των βενζινοκίνητων εκδόσεων.

Το αφεντικό της Μοrgan, κ. Steve Morris δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τεχνική μας συνεργασία με την Frazer-Nash Energy Systems καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη συναρπαστική φάση της παραγωγής του EV3. Εργαζόμαστε στενά για τη βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής EV3 με κάθε τρόπο για να αναπτύξουμε ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει αποδεδειγμένη αξιοπιστία σε συνδυασμό με διασκεδαστική οδηγική εμπειρία που αναμένεται από κάθε χειροποίητο Morgan. »
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις