Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Skoda Kamiq άτοκα από 16.500 ευρώ

Διαβάστηκε από 14592 αναγνώστες - 19/1/2021

Το νέο Skoda Kamiq γίνεται πλέον πιο προσιτό από ποτέ. Αποκτήστε την έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με τιμή εκκίνησης τα 16.500 ευρώ, αξιοποιώντας το πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης.

Το Skoda Kamiq έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην κατηγορία των μικρών SUV και αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς. Προσφέρεται με άτοκη χρηματοδότηση, προκαταβολή από 0% και τιμή εκκίνησης τα μόλις 16.500 ευρώ, ενώ η απόκτησή του γίνεται εύκολα και γρήγορα. Μέσω online παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε το Skoda Kamiq που επιθυμείτε, επωφελούμενοι από τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης που ισχύουν για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της εταιρείας.

Σε επίπεδο κινητήρων, το Skoda Kamiq διαθέτει πλούσια γκάμα με επιλογές βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και φυσικού αερίου. Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχουν διαθέσιμα μοτέρ απόδοσης από 95 έως 150 ίππους, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου ονομάζεται 1.6 TDI και αποδίδει 116 ίππους. Η τιμή εκκίνησης των 16.500 ευρώ αφορά την έκδοση βενζίνης των 95 ίππων, η οποία συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η κατανάλωση κυμαίνεται στα 5,6 λτ./100 χλμ και οι εκπομπές CO2 αγγίζουν τα 127 γρ./100 χλμ. Έτσι, τα τέλη κυκλοφορίας περιορίζονται στα μόλις 81,28 ευρώ.



Ασφαλώς το προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης ισχύει και για τα ετοιμοπαράδοτα Skoda Kamiq G-TEC, τα οποία πετυχαίνουν εξαιρετική οικονομία καταναλώνοντας φυσικό αέριο. Η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λτ. διπλού καυσίμου απόδοσης 90 ίππων και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, η τιμή εκκίνησης του Skoda Kamiq G-TEC ορίζεται στα 19.500 ευρώ, η οικονομία του κινητήρα είναι εντυπωσιακή, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ένα από τα δυνατά σημεία του crossover της Skoda είναι η «επιθετική» σχεδίαση, με τους διαιρούμενους full LED προβολείς μπροστά και τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Τέλος, υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα «Active», «Ambition» και «Style», μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις