Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα «πράσα» η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα «πράσα» η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

4/3/2022

Η μιλανέζικη φίρμα δουλεύει πυρετωδώς πάνω στην ανανέωση της Alfa Romeo Stelvio. Το ιταλικό SUV φαίνεται πως εμπνευστεί από τη μικρότερη και νεότερη Tonale, λαμβάνοντας παρόμοια φωτιστικά σώματα, καινούρια στοιχεία στον πρόβολο και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Εθεάθη σε δοκιμές η επερχόμενη Alfa Romeo Stelvio

Μπορεί ο ενθουσιασμός από την παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale να μην έχει καταλαγιάσει ακόμα, με την ιταλική φίρμα να αναπτύσσει παράλληλα ακόμη ένα νέο SUV για να συμπληρώσει τη γκάμα της, χωρίς όμως να ξεχνάει το πρώτο της μοντέλο σε αυτή την κατηγορί, τη Alfa Romeo Stelvio.

Κοινοποίησέ το »

Φώτα εμπνευσμένα από την Tonale

Μία νέα φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που δείχνει την ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio με ελαφρύ καμουφλάζ να πραγματοποιεί δοκιμές σε δημόσιους δρόμους. Το βλέμμα πέφτει πάνω στα νέας σχεδίασης full-LED φωτιστικά σώματα που είναι εμπνευσμένα από την Tonale, ενώ διαθέτει επίσης νέες ζάντες. Παρόλο που το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά στη δημόσια θέα, η ανανεωμένη Stelvio θα έχει ελαφρώς ανανεωμένη σχεδίαση σε γρίλια και αεραγωγούς.

Αναβαθμισμένο και το εσωτερικό

Πέρα της εμφάνισης, το εσωτερικό της Stelvio αναμένεται να αναβαθμιστεί, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θα λάβει νέο σύστημα ψυχαγωγίας, μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλες προσθήκες με στόχο την άνεση. Το φρεσκαρισμένο μεγάλο SUV θα το δούμε στις αντιπροσωπείες πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, εξοπλισμένο με την ίδια γκάμα κινητήρων.



Ολικό φρεσκάρισμα για την Stelvio!
Ανασχεδιασμένη γρίλια και αεραγωγοί.
Αναβαθμισμένο εσωτερικό με νέο σύστημα infotainment και περισσότερες ανέσεις.
Παρουσίαση πριν το τέλος του 2022 με ίδια γκάμα κινητήρων.
Αναμένεται μεγάλη εσωτερική κόντρα με την Tonale, εσύ ποια θα διάλεγες;

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις