Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα σκαριά η νέα BMW X5 M
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα σκαριά η νέα BMW X5 M

30/8/2022

Η νέα BMW ετοιμάζει εδώ και καιρό την νέα ανανεωμένη έκδοση της X5, η οποία πριν παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, δοκιμάζεται σε εξαντλητικά τεστ τόσο εκτός όσο και εντός πίστας.

Η νέα BMW X5 M στον κατασκοπευτικό φακό

Μπορείς να κρύψεις μία ολόκληρη BMW X5 M; Όχι, ούτε καν από τον κατασκοπευτικό φακό, ο οποίος την συνέλαβε να κάνει μερικούς γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πραγματοποιούσε δοκιμές στην πίστα του Nurburgring

Η ανανεωμένη BMW X5 M Competition όπως προαναφέραμε, θα κάνει την εμφάνισή της στις αγορές τον ερχόμενο Απρίλιο, όντας μία από τις κορυφαίες εκδόσεις σε απόδοση του μεγάλου SUV. Η BMW φαίνεται να παίρνει σοβαρά την ειδική αυτή έκδοση, αφού πραγματοποιεί δοκιμές μέσα στην «Πράσινη Κόλαση».

625 ίπποι και 0-100 σε 3,8 δλ.

Λογικό αν σκεφτεί  κανείς πως, κάτω από το καπό της εδρεύει ο θηριώδης twin turbo V8 των 4.4 λτ. που αποδίδει 625 άλογα και 750 Nm ροπής μαζί με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Χάρης σε αυτόν, το γερμανικό SUV μπορεί να πετύχει τα 0-100 χλμ. σε μόλις 3,8 δλ. με μία τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα, αν και με το πακέτο M Driver’s μπορεί κανείς να δει και τα 290 χλμ/ώρα στο κοντέρ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε