Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σταματάει η παραγωγή του Subaru BRZ

Σταματάει η παραγωγή του Subaru BRZ

26/1/2022

Η παγκόσμια έλλειψη των ημιαγωγών που μαστίζει την εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί την κύρια αιτία για την κίνηση της Subaru να αποσύρει το BRZ από την γκάμα της.

Το φως της δημοσιότητας είδαν επίσημα έγγραφα της εταιρείας που κάνουν λόγο για παύση των παραγγελιών για καινούργια BRZ. Μέχρι στιγμής, η Subaru κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της χωρίς να αναφέρει επίσημα κάποια πληροφορία για την εμπορική πορεία του σπορ μοντέλου της. 

Θύμα των μικροτσίπ η Subaru 

Η τελευταία γενιά του ιαπωνικού κουπέ, αποτέλεσμα της συνεργασίας Subaru με Toyota, ξεκίνησε την διεθνή εμπορική της καριέρα το φθινόπωρο του 2021, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πλέον δεν έχουν την δυνατότητα να το παραγγείλουν από τους επίσημους αντιπροσώπους. Η μόνη λύση για αυτούς, είναι η περίπτωση αποθεμάτων του κατασκευαστή, με την κύρια αιτία για αυτό το γεγονός να αποτελεί η έλλειψη εξαρτημάτων που δυσχεραίνει την παραγωγή του. 

45.000 ανεκπλήρωτες παραγγελίες 

Θύμα των μικροτσίπ μεταξύ των υπόλοιπων κατασκευαστών είναι και η Subaru, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά σημείωσε πτώσεις στις πωλήσεις της. Από την άλλη, από τον Δεκέμβριο οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν πως η ιαπωνική φίρμα έχει πάνω από 45.000 ανεκπλήρωτες παραγγελίες. Παρόλα αυτά, η Subaru κόντρα στις "κακές γλώσσες" υποστηρίζει πως το τελευταίας γενιάς BRZ συνεχίζει ακάθεκτο στους καταλόγους των αντιπροσώπων. 

Θα έχει ίδια τύχη το Toyota GR86; 

Πέρα του BRZ, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επηρεαστεί και η παραγωγή του "αδερφού" Toyota GR86, αφού αμφότερα κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο. 

 

Κοινοποίησέ το »


Δύσκολα τα πράγματα για τους ενδιαφερόμενους! 
Θύμα των μικροτσίπ το Subaru BRZ με ενδεχόμενη διακοπή της παραγωγής του. 
Οι φήμες κάνουν λόγο για 45.000 ανεκπλήρωτες παραγγελίες. 
Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα επηρεαστεί το Toyota GR86. 
Ο λόγος είναι η έλλειψη μικροτσίπ ή ότι δεν σημείωσε την ανάλογη επιτυχία; 

 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις