Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ιταλία η κατασκευή των ναυαρχίδων των DS & Opel
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ιταλία η κατασκευή των ναυαρχίδων των DS & Opel

6/8/2022

Στα επόμενα χρόνια, οι νέες ναυαρχίδες των DS και Opel θα μπουν στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Stellantis στο Melfi της Ιταλίας.

Οι μελλοντικές κινήσεις της DS και Opel

Οι δυο επερχόμενες ναυαρχίδες των DS και Opel θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο του ομίλου Stellantis στο Melfi της Ιταλίας. Τα δύο νέα μοντέλα θα βασίζονται στο δάπεδο STLA Medium του ομίλου, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για premium ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχοντας όμως τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και θερμικούς κινητήρες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το DS 9 Crossback και ο διάδοχος του Insignia

Ο λόγος στην DS, με την επερχόμενη ναυαρχίδα με την κωδική ονομασία D85 αναμένεται να ονομαστεί DS 9 Crossback, όπως αναφέρει η Auto News. Οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με του νέου Citroen C5 X και η παραγωγή του είναι προγραμματισμένη να γίνει στα τέλη του 2024. Από την άλλη, η ναυαρχίδα της Opel είναι γνωστή εσωτερικά ως «OV85» και θα διαδεχθεί το Insignia στις αρχές του 2025.

Ακόμη δύο νέα ηλεκτρικά

Παράλληλα με τα εν λόγο μοντέλα της DS και της Opel, η Stellantis θα φέρει στη γραμμή παραγωγής στο Melfi και δύο ακόμη ηλεκτρικά, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον αντικαταστάτη του DS 7 Crossback που θα γνωρίσουμε το 2025. Το άλλο μοντέλο πιθανόν να είναι ένα από τα νέα μοντέλα της Lancia με όνομα Aurelia. Προς το παρόν, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο παράγεται το Fiat 500X και τα Jeep Renegade και Compass, ενώ μόνο το 2021 βγήκαν από τις γραμμές του 163.646 αυτοκίνητα.


Νέες ναυαρχίδες για Opel και DS!
Ο λόγος για το DS 9 Crossback και τον διάδοχο του Insignia.
Πάνω στην πλατφόρμα STLA Medium της Stellantis.
Στην παραγωγή με άλλα δύο ηλεκτρικά.
Θα κάνουν τους Γερμανούς ανταγωνιστές να «ιδρώσουν»;




Δείτε εδώ την Έρευνα Autoagora: Καύσιμα και αυτοκίνητα που δεν καίνε

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε