Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O κ. Dieter Zetsche αποκάλυψε ποια είναι τα 4 εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης.

H Ford Mustang.

Το τρίτο και τελευταίο στοιχείο είναι ότι «έχουν γίνει πραγματικοί θρύλοι και πάντα υπάρχει μια ιστορία πίσω τους».

H Porsche 911.

Το Jeep Wrangler.

Tα 4 εμβληματικά μοντέλα

22/1/2018

O Dieter Zetsche αποκάλυψε τα μοντέλα που θεωρεί ότι είναι τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Ποιο θέλει να γίνει το 5o; Συμφωνείτε με την λίστα του;

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας G-Class στο Detroit ο CEO της Daimler, κ. Dieter Zetsche αποκάλυψε ποια είναι τα 4 εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης που έχουν αντέξει στην πάροδο του χρόνου και συνεχίζουν να προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τον Zetsche, η λίστα των πραγματικών εμβληματικών μοντέλων δεν είναι μεγάλη και περιλαμβάνει μόνο τα εξής μοντέλα: την Ford Mustang, το Jeep Wrangler, την Porsche 911 και την Mercedes 300 SL. O ίδιος αναφέρει ότι και τα 4 αυτά μοντέλα έχουν τρία κοινά στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι «αντιπροσωπεύουν κάτι χωρίς δικαιολογίες και συμβιβασμούς, είτε αυτό βρίσκεται στη σχεδίαση τους, την απλότητα τους, τις επιδόσεις τους ή την πολυχρηστικότητα τους».

Το δεύτερο στοιχείο που έχουν κοινό είναι ότι «είναι ελκυστικά σε όλη την πάροδο του χρόνου» επειδή σύμφωνα με τον Zetsche «έχουν ξεχωριστή σχεδίαση και δεν συμβιβάζονται». Το τρίτο και τελευταίο στοιχείο είναι ότι «έχουν γίνει πραγματικοί θρύλοι και πάντα υπάρχει μια ιστορία πίσω τους».

Ο Ζetsche σημείωσε ότι η G-Class έχει όλα αυτά τα στοιχεία και πιστεύει ότι πρέπει να προστεθεί σε αυτή την λίστα με τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία.

Συμφωνείτε με την λίστα του CEO της Daimler; Eσείς ποιο μοντέλο θα προσθέτατε; Θα αφαιρούσατε κάποιο;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις