2 φωτογραφίες »

Τελικές δοκιμές για το ανανεωμένο Ford Focus

Διαβάστηκε από 1844 αναγνώστες - 3/2/2021

Σε τελικές δοκιμές εξέλιξης εντοπίστηκε το ανανεωμένο Ford Focus, με ελάχιστο καμουφλάζ. Ποιες θα είναι οι διαφορές σε σχεδίαση και κινητήρες?

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Ένα από τα project στα οποία δουλεύει η βιομηχανία της Ford, είναι η ανανέωση του πολυαγαπημένου στο Ελληνικό κοινό, Ford Focus. Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ, μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν αργεί και η ώρα της επίσημης παρουσίασης. Εξωτερικά το ανανεωμένο μοντέλο έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, με την υιοθέτηση μικρότερης μάσκας και πιο λεπτούς προβολείς, που προσφέρουν ακόμα περισσότερο δυναμισμό. Ανανεωμένος θα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας, με νέους αεραγωγούς και προβολείς ομίχλης, αλλά και τα πίσω φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου Ford Focus. Στο εσωτερικό περιμένουμε μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, νέα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, και ανανεωμένο infotainment

Μέχρι και τώρα δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για ενδεχόμενη αλλαγή στους διαθέσιμους κινητήρες, επομένως μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να παραμείνει σταθερή η διαθέσιμη γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου μοντέλου.  
 

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Tags: FORD FOCUS