Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tesla πήρε φωτιά στο φανάρι

27/5/2022

Στις φλόγες τυλίχτηκε ξαφνικά ένα Tesla Model Y ενώ βρισκόταν σταματημένο σε ένα φανάρι. Ο οδηγός σώθηκε εφόσον διέφυγε σπάζοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Tesla τυλίχτηκε στις φλόγες

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή ένα Tesla Model Y και τον οδηγό του, που περιμένοντας στο φανάρι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά. Ο οδηγός ευτυχώς σώθηκε εφόσον έσπασε το παράθυρό του για να εγκαταλείψει το φλεγόμενο μοντέλο.

«Δεν μπορούσα καν να ανοίξω την πόρτα να βγω έξω»

Ο οδηγός ονόματι Jamil Jutha βγήκε από το φλεγόμενο ηλεκτρικό crossover, χωρίς κανέναν τραυματισμό, όπως προαναφέραμε, με τους τριγύρω περαστικούς να τραβούν σε video τις καθηλωτικές στιγμές. Το εν λόγο video έγινε viral με τον οδηγό να δηλώνει: «Κυριολεκτικά μόλις σταμάτησα, έβγαλα φλας για να στρίψω αριστερά και ξαφνικά το αυτοκίνητο έβγαλε προειδοποίηση για σφάλμα. Βλέπω να βγαίνουν καπνοί. Δεν μπορούσα καν να ανοίξω την πόρτα να βγω έξω, όλα είναι ηλεκτρικά, οπότε όλα σταμάτησαν. Η πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει, δεν μπορούσα να κατεβάσω το παράθυρο, οπότε το έσπασα για να βγω έξω».

Το «τρομακτικό» προβλημα της Tesla

Παρόμοιο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι οδηγοί Tesla, στα οποία όταν παρουσιάσουν την ένδειξη σφάλματος, σταματούν και τη λειτουργία των πορτών, γεγονός αρκετά τρομακτικό. Παρόλα αυτά, η φίρμα για να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, έχει τοποθετήσει ένα μηχανικό διακόπτη πάνω στην θύρα του οδηγού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε