Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι θα λέγατε για ένα νέο Audi RS3 station-wagon;

Τι θα λέγατε για ένα νέο Audi RS3 station-wagon;

25/11/2021

To Audi RS3 θα μπορούσε να βγει σε station wagon αμάξωμα, χρησιμοποιώντας τον δυνατό 2,5 λίτρο TFSI κινητήρα. Αυτή η εκδοχή θα ήταν ιδανική για τον «petrolhead» οικογενειάρχη που αναζητά τους κατάλληλους χώρους για την οικογένεια αλλά με αρκετά γκάζια.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά station wagon που είναι δυνατά μέσα στην οικογένεια του VW Group. Skoda Ovtacia Rs combi, Cupra Leon Sportourer, VW Golg R Variant και τα τσιμπημένα σε τιμή audi RS4 και RS6 Avant είναι τα σημαντικότερα οικογενειακά μοντέλα που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και κορυφαίες επιδόσεις. Οι σχεδιαστές της X-Tomi Design, πιστεύουν πως υπάρχει χώρος για ακόμη ένα station-wagon και αυτό δεν είναια άλλο από το Audi RS3 Avant.

Λίγες οι πιθανότητες παραγωγής του RS3 Station 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Oι πιθανότητες να δώσει η Audi την έγκριση για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι μικρές, αφού έχει αποφασίσει να προσφέρει τον 5κύλινδρο TFSI των 2,5 λίτρων μόνο σε σεντάν και hatchback αμαξώματα. Αξιοσημείωτο είναι , ότι αν η Audi κατασκεύαζε ποτέ ένα RS3 Avant θα είχε απέναντι του ένα μεγάλο αντίπαλο την Mercedes ΑΜG CLA 45 Shooting Brake με σύστημα τετρακίνησης και 421 άλογα.

 

To RS3 wagon θα ήταν πιο οικονομικό από το RS4


Aν και το RS4 Avant θεωρείται ο διάδοχος του πρώτου RS μοντέλου, του θρυλικού RS2 Avant, ένα wagon RS3 θα βρισκόταν πιο κοντά σε μέγεθος με το «καυτό» station- wagon της δεκαετίας του 1990. Επίσης, το RS3 Avant θα ήταν πιο προσιτό οικονομικά σε σχέση με το RS4.


Το Audi RS3 Wagon θα ήταν η λύση του «petrolhead» οικογενειάρχη!
Με ισχυρό 2,5 λίτρο ΤFSI μοτέρ.
Με μέγεθος όπως του «καυτού» RS2 Avant και πιο οικονομικό από το RS4.
Ισχυρός του αντίπαλος, η τετρακίνητη Mercedes ΑΜG CLA 45 Shooting Brake  με 421 ίππους.
Εσύ ποιο θα αγόραζες, RS3 Station-wagon ή mercedes CLA 45 Shooting Brake;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε